Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki: Justin Bieber bana yürüdü!
        1

        2016 yılında 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Aleyna Tilki, 2017'de de 'Sen Olsan Bari' şarkısını piyasaya sürmüştü.

        Tilki, Dua Lipa, Sarah Hudson ve Coffee'nin sözlerini yazdığı 'Retrograde' adlı İngilizce şarkısının ardından geçtiğimiz yıl ekim ayında da 'Real Love' isimli single'ını dinleyicilerle buluşturmuştu.

        2

        "TÜRKİYE'DE BANA YÜRÜMEYEN KALMADI"

        Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla dikkat çeken 21 yaşındaki şarkıcı, Enes Batur'un 'Tatsız Gerçek' adlı YouTube kanalına konuk oldu. Aleyna Tilki, "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

        3

        "JUSTİN BİEBER OTEL LOBİSİNDE YÜRÜDÜ"

        Türkiye'de kendisine yürümeyen kimsenin kalmadığını ifade eden Tilki, yabancı ünlülerden örnek verdi ve Justin Bieber'ın Los Angeles'taki bir otel lobisinde 'kendisine yürüdüğünü' iddia etti.

        4

        "SÜREKLİ KULAĞIMA BİR ŞEYLER SÖYLÜYORDU"

        Masa için beklerken yanındaki kişinin Bieber olduğunu söyleyen Aleyna Tilki, "Sürekli kulağıma bir şeyler söylüyordu. Ben de bunu yapmamasını rica ettim. Sonra bana masa ayarlatacağını söyledi. Önlü arkalı masalarda oturduk. Ben de kendime söylediğim kahveden bir fincan ikram ederek teşekkür ettim. O da bana gitmesi gerektiğini söyledi." dedi.

        5

        BIEBER'I TANIMAMIŞ

        Bunlar yaşandığında Justin Bieber'ı tanımadığını söyleyen Tilki, ABD'li şarkıcı kalktıktan sonra iki kadının onunla fotoğraf çektirmek isteyince olayın farkına vardığını ve kim olduğunun cevabını garsondan aldığını açıkladı.

        Bu olayın Bieber, model Hailey Baldwin ile evlenmeden önce gerçekleştiğini sözlerine ekleyen Aleyna Tilki, yakışıklı şarkıcının şimdilerde aynı otele eşi ile sık sık gittiğini ifade etti.

        6

        "HABERLER DOĞRU DEĞİL"

        Öte yandan Tilki, geçtiğimiz hafta iş insanı Haldun Demirhisar ile iki kez görüntülenince aşk dedikoduları çıkmıştı. Aleyna Tilki, "Aşk haberleri doğru değil, zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız." demişti.

        7

        "ALLAH'IM KİMSEYİ EVLADININ CEHALETİYLE SINAMA"

        Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Aleyna Tilki'nin röportajını izlediği sırada ise ağır sözler kullanmıştı.

        Karaca, sosyal medya hesabından, "Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allah'ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama!" mesajını paylaşmıştı.

        8

        "O DA BİR ANNE"

        Karaca'nın bu açıklamasının ardından Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece o da bir anne bunu dile getiriyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        "KIZIMIN ARKADAŞI"

        Öztel, kızının Haldun Demirhisar ile görüntülenmesinin ardından, "Haldun Bey kızımın 4 yıllık arkadaşı. Resimler yaparak atölyesinde kafasını dağıtır." demişti.

        9

        "KEKO VE MAÇO OLSUN"

        Ünlü şarkıcı hayalindeki erkek ile ilgili ise şunları söylemişti:

        Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ