Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Alişan ve Demet Akalın arasında yeni gelişme! - Magazin haberleri
        1

        6 yıldır küs olan eski dostlar Demet Akalın ile Alişan, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak canlı yayında gözyaşları içerisinde barışmıştı. Akalın, geçtiğimiz günlerde baba olan Alişan'ın eşi Buse Varol'un doğum videosunu Instagram'da beğenerek eski dostuna zeytin dalı uzatmıştı.

        2

        "ŞU AN ÖZEL BİR AN OLDU"

        Konuyla ilgili olarak Alişan, "Şu an böyle konuşuyor olabilmek bile çok güzel. Demet ile yarım saat, 1 saat başbaşa görüşmek istiyorum. Şu an benim için güzel ve özel bir an oldu. Teşekkür ederim Demet'e" demişti.

        3

        "ALİŞAN'IN MUTLU OLMASINI İSTİYORUM"

        Akalın da eski dostuna, "Hira'nın doğumuna gelseydin, bu küslük 2 yıl sürecekti... Ben Alişan'ın hep çok mutlu olmasını istiyordum. 'Bir kucağına bebeğini alsın, göreceğim' diyordum çünkü başka bir boyuta geçiyorsunuz evlat sahibi olunca. O bebeğini gördüm ya dayanamadım" demişti.

        4

        TAKİP BAŞLADI

        Demet Akalın ve Alişan, canlı yayında gözyaşlarına boğularak aralarındaki buzları eritmişti. 6 yıllık küslüklerini bitiren Akalın ile Alişan bu barışı sosyal medya hesaplarına da yansıttı. İkili, Instagram'da birbirlerini takibe aldı.

        5

        "İNSAN OLMAK KURUŞ İLE DEĞİL, DURUŞ İLE ÖLÇÜLÜR"

        Akalın ile barışmasının ardından Ece Erken, sosyal medya hesaplarından Alişan'ı takibi bıraktı. Erken, "Kimin kimin hakkında ne konuştuğunu bilince, ortada şeref namus varsa özür yoksa, kimse 'ne mutlu barışmışlar' sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil, her şeyi bildiğim için kırgınım. Zaten bu barışın olacağını haftalar önce söylemiştim. 5'i 1 yerdeye kadar! İnsan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür" açıklamasını yaptı.

        6