Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Anadolu Efes – Real Madrid maçı, Pembe Top ile yapılacak hava atışı ile başlayacak - Basketbol Haberleri

        Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’deki ilk maçında Real Madrid’i Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlayacak. 12 Ekim Perşembe günü 20.00’de başlayacak karşılaşma, Anadolu Sağlık Merkezi’nin ev sahipliğinde oynanacak. İki takım arasındaki 25. Euroleague maçı olacak karşılaşmada Pembe Top Sahada projesi de dördüncü kez gerçekleştirilecek. Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için gerçekleştirilen proje kapsamında karşılaşmanın hava atışını başarılı oyuncu Elçin Sangu, Pembe Top ile yapacak. Basketbolseverlerin Anadolu Efes’in yeni sezon ürünlerine ulaşabileceği karşılaşmada Anadolu Efes Kızları ve kulüp maskotu Çaylak da 2017 – 2018 sezonu performanslarıyla sahada olacak.

        REKLAM

        Anadolu Efes, yeni sezondaki Turkish Airlines Euroleague serüvenine Real Madrid’i ağırlayarak başlayacak.

        İki takımda arasında İstanbul’da oynanan 13. Euroleague karşılaşması olacak maç, Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi iş birliğiyle meme kanseriyle mücadele konusunda kadınları bilinçlendirmek için hayata geçirilen Pembe Top Sahada Projesi’ne de sahne olacak.

        Karşılaşma, meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top ile başlayacak ve hava atışını başarılı oyuncu Elçin Sangu gerçekleştirecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ