Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri! (Anneler Günü için teknolojik hediyeler) - Teknoloji Haberleri
        1

        Kırmızı iPhone 8

        iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, 4.199 TL’den başlayan fiyatlarla

        — Göz alıcı kırmızı rengiyle iPhone’un yeni neslini temsil eden iPhone 8 ve iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition ile, annenize insanlığa katkıda bulunacak bir hediye verin.

        — Uzun süredir sunulmakta olan (PRODUCT)RED Apple ve Beats ürünlerinin en yeni üyeleri olan bu iPhone modellerinin satışından elde edilen gelirin bir kısmı doğrudan Global Fund’ın HIV/AIDS bağışlarına aktarılıyor.

        — iPhone 8 ve 8 Plus modelleri ayrıca Altın, Gümüş ve Uzay Grisi renk seçenekleriyle de sunuluyor.

        2

        Apple Watch Series 3

        Apple Watch Series 3, 1.649 TL’den başlayan fiyatlarla

        — Annenize aktif, motive ve bağlantıda kalmasına yardımcı olan özelliklerle dolu mükemmel bir sağlıklı yaşam aygıtı hediye edin.

        — Hücresel özellikli Apple Watch Series 3 sayesinde anneniz iPhone’u yakınında olmasa bile telefon araması yapabilir, mesaj alabilir ve önemli haberleri öğrenebilir.

        — Aktivite Paylaşımı özelliği sayesinde, eğlenceli bir yarışa girişebilir ve annenizin motivasyonunu korumasına yardımcı olabilirsiniz.

        — Apple Watch ve Apple Watch Nike+ modellerinden dilediğinizi seçin.

        3

        Sony PS4 Dualshock 4 Kablosuz Kırmızı Kumanda

        Sony PS4 Dualshock 4 Kablosuz Kumanda/Kol (Kırmızı) Red V2, 249 TL'den başlayan fiyatlarla

        — Sony PS4 Dualshock 4 Kablosuz Kırmızı Kumanda, oyuncu annelere hitap ediyor. Kırmızı tasarımıyla dikkat çeken ürün, eğlenceyi şıklıkla buluşturuyor.

        4

        Apple AirPods

        AirPods, 899 TL

        — Annenize hem kullanımı kolay hem de iPhone ve Apple Watch’uyla çalışmaya anında hazır olan bir hediye verin.

        — AirPods, yüksek kaliteli ses ve uzun pil ömrü sunuyor. Kapağı hafifçe dokunarak açtığınız anda anında kurulum yapılıyor ve iPhone ve Apple Watch ile çalışmaya hazır hale geliyor.

        — Şimdiye kadar mümkün olmayan müthiş bir kablosuz ses deneyimi sunan AirPods ile, müzik dinleme, telefonla konuşma, TV programı ve film seyretme, oyun oynama ve Siri’yle etkileşim kurma biçimimiz tamamen yeniden tanımlanıyor.

        5

        Yeni 9.7 inç iPad

        Apple Pencil ile çalışan yeni 9.7 inç iPad, iPad 1.699 TL, Apple Pencil 479 TL

        — Bu Anneler Günü’nde annenize Apple’ın en uygun fiyatlı ve güçlü 9.7 inç iPad modelini hediye edin.

        — Şimdi Apple Pencil ile çalışan yeni 9.7 inç iPad ile, anneniz hareket halindeyken bile fikirlerini çizimlere dönüştürmekten el yazısıyla not almaya ve ekran görüntülerini işaretlemeye kadar birçok farklı olanaktan yararlanarak yaratıcılığını ve üretkenliğini artırabilir.

        — Gümüş, uzay grisi ve şimdi de altın rengi seçeneğiyle sunulan Wi-Fi ve Wi-Fi+Cellular modelleri arasından dilediğinizi seçin.

        6

        Toshiba Canvio Alu 1TB 2.5" Taşınabilir Disk

        Toshiba Canvio Alu 1TB 2.5" Special Edition Gold (Altın) Taşınabilir Disk, 239 TL'den başlayan fiyatlarla

        —Toshiba Canvio Alu, annelerin dosyalarını yanlarında taşıması için en şık seçeneklerden biri. Kolay kullanımı, USB 3.0 teknolojisi sayesinde hızlı veri tranferi ve 1 TB kapasite miktarı ile Toshiba Canvio Alu, teknolojik annelere hitap ediyor.

        7

        iPhone Kılıfları

        İlkbahar Sezonu iPhone Kılıfları, 169 TL- 449 TL

        — Capcanlı yeni bir iPhone kılıfıyla annenize taze bir bahar görünümü hediye edin.

        — Yeni silikon kılıf renkleri arasında Kırmızı Ahududu, Limonata ve Kot Mavisi yer alıyor. Veya Parlak Turuncu, Bahar Sarısı, Elektrik Mavisi ve Açık Pembe deri kılıflar arasından da seçim yapabilirsiniz.

        — Ayrıca, yeni duyurulan ve satıştan elde edilen gelirinin bir bölümü doğrudan Global Fund’ın HIV/AIDS bağışlarına aktarılan iPhone X için (PRODUCT)RED Deri Folyo Kılıf seçeneği de bulunuyor.

        8

        Samsung Taşınabilir Şarj Cihazı

        Samsung Taşınabilir Şarj Cihazı 5100 mAh Mavi, 59 TL'den başlayan fiyatlarla

        — Kettle'dan ilham alınarak tasarlanan Samsung Taşınabilir Şarj Cihazı, kademeli şarj göstergesi, 5000 mAh batarya boyutuyla annelerin ihtiyaç anında telefonlarını kolayca şarj etmelerini sağlıyor.

        9

        Apple Watch Kayışları

        Apple Watch Kayışları, 49 dolardan başlayan fiyatlarla

        — Apple Watch’un İlkbahar Sezonuna yönelik, kolayca değiştirebileceğiniz kayışlar arasında net ve sade bir görünüm için beyazla farklı renkleri bir araya getiren yeni çizgilere sahip Naylon Örme kordonlar, en yeni Nike koşu ayakkabılarının renklerine uyan özel Nike kordonlar ve Apple Watch Hermès kayışları için göz alıcı yeni bir renk bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ