Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Arda Güler hangi takıma transfer oldu? İşte Arda Güler’in yeni takımı - Futbol Haberleri
        1

        Avrupa kulüperinin transferde gözdesi olan Arda Güler’in hangi takıma gideceği dünya basınında merak konusu oldu. Adı hem Real Madrid hem de Barcelona ile anlılan Arda Güler, ünlü İngiliz sitesi The Athletic’in haberine göre tercihini yaptı. İşte, Arda Güler’in tercih ettği takım…

        2

        ARDA GÜLER HANGİ TAKIMA TRANSFER OLDU?

        Avrupa devlerini peşine takan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, tercihini İspanyol devi Real Madrid'den yana kullandı.

        3

        ARDA GÜLER TRANSFER MALİYETİ

        Arda Güler'in Real Madrid'e transferinin mali detayları da ortaya çıkmaya başladı. Eflatun-beyazlıların, Arda Güler'i 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin biraz üzerinde bir ücretle kadrosuna katacağı belirtildi. Real Madrid ayrıca, Fenerbahçe'ye de bir sonraki satıştan da %20 pay verecek.

        4

        İSPANYA'DA GÜNDEM ARDA

        Milli futbolcu Arda Güler'in transfer haberleri gündemden düşmüyor. Genç yıldızın Barcelona'ya imza atması beklenirken son anda Real Madrid'i seçmesi İspanyol basınında gazetelerin manşetlerini süsledi. İşte Arda Güler'in kararının İspanyol spor basınındaki yansımaları...

        5

        "MADRID, GÜLER'İ BARÇA'NIN ELİNDEN ALDI"

        "Fenerbahçe'den transferi 20 milyon euro gibi bir bonservisten daha yüksek bir rakama kapatmak üzere olan Beyazlar; Vinicius, Rodrygo, Endrick gibi oyuncularla izlediği stratejiyi devam ettiriyor."

        6

        "GÜLER, MADRID'İ SEÇTİ"

        "Oyuncu, Beyaz formayı giymek için Barça, Sevilla ve Milan'ı reddetti. Fikir, bu yaz gelmesi yönünde ancak kiralık transferi de göz ardı edilmiyor."

        7

        "MADRID'DEN GÜLER TEKLİFİ"

        "Florentino Perez, öğleden sonra Türk oyuncu için Barça'nın teklifinden çok daha yüksek bir teklif sundu ve transferde öne geçti. Arda'nın Barcelona'ya gitmesini engellemek için çıldıran Real Madrid, bugün Arda ve Fenerbahçe'nin 'evet' demesini umuyor."

        Haberi Hazırlayan: Abdulkadir Akdeniz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ