Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Milli yıldız Arda Güler isyan etti: Yıkıldım! - Futbol Haberleri
        1

        Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya kariyerine oldukça şanssız bir başlangıç yaptı.

        2

        Milli futbolcu, Real Madrid ile henüz maça çıkmadan 3. kez sakatlandı.

        3

        İlk olarak sağ dizinden sakatlanıp 14 Ağustos'ta ameliyat olan 18 yaşındaki yıldız, iyileştikten kısa bir süre sonra 26 Eylül'de bu kez sol ayak arka adalesinden sakatlanmıştı.

        4

        Yeni takımında forma giyebilmek için son iki haftadır teknik direktör Carlo Ancelotti'den şans bekleyen Arda, bir kez daha sakatlık sorunu yaşadı.

        5

        Real Madrid'e transferi sonrası yaşadığı sakatlıklar sebebiyle henüz resmi karşılaşmada forma giyemeyen Arda Güler, yaklaşık 1 ay daha sahalardan uzak kalacak.

        6

        İspanyol basını, genç futbolcunun yaşadığı son sakatlığın ardından gözyaşlarını tutamadığını öne sürdü.

        7

        "YIKILDIM"

        Basında yer alan habere göre Arda, talihsizliği için; “Yıkıldım. Ne zaman oynayacak olsam aynı şey oluyor.” ifadesini kullandı.

        8

        Carlo Ancelotti, Valencia maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler'in sakatlık yaşadığını, bu yüzden kadroda yer alamayacağını duyurmuştu.

        9

        Arda Güler'in muhteşem bir yeteneğe sahip olduğunu belirten Ancelotti; "Bu yaşadıkları önemsiz. Harika bir geleceği olacak. Maalesef sakatlığı Braga maçından önce oldu. Hala onu rahatsız ediyor ama ciddi bir şey değil." demişti.