Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ayça Ayşin Turan: Beni çok utandırdınız!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Ayça Ayşin Turan, önceki akşam Etiler'deki bir restoranda objektiflere yansıdı.

        2

        Çıkışta gazetecilerle ayak üstü sohbet eden Turan, "Dizimizi bitirdik. Şu an dinlenmekle geçiyor. Gelen projeleri okuyoruz. Güzel projeyi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

        3

        "BENİ ÇOK UTANDIRDINIZ"

        Gazetecilerin, "Dizi aşkı gerçek oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt veren oyuncu, "Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda." dedi.

        4

        "SEVE SEVE OYNARIZ"

        Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını dile getiren Ayça Ayşin Turan, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp ile çalışmayı çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

        5

        AŞK İTİRAFI

        Final yapan 'Ada Masalı' adlı dizide başrol oynayan Alp Navruz (31) ile Ayça Ayşin Turan'ın (29) aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. İkiliden Navruz, geçtiğimiz aylarda dedikoduları doğrulamıştı.

        6

        "MUTLUYUZ"

        Alp Navruz, "Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki... Biz de Ayça ile beraber şaşırarak, okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık iş olarak da, arkadaş olarak da... Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz." demişti.

        7

        AŞK POZU

        Aşk itirafı sonrası çift, objektif karşısında poz vermişti. Sevgilisiyle yürüyüşe çıkan Navruz, bu kareyi sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        8

        "ASLINDA BİZ..."

        Ayça Ayşin Turan da daha sonra Alp Navruz ile verdiği bu pozu, "Aslında biz..." notuyla yayınlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ