Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?
        1
        2
        3
        4

        Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı, 'Bahar: Uyanmaya hazır mısın?' adlı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

        5

        ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın 1'inci bölümünde; Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu’yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır. Bahar’ın doktoru Evren, onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede bir tek Timur’un karaciğeri uyumlu çıkar! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

        6

        KİM KİMDİR?

        BAHAR YAVUZOĞLU (DEMET EVGAR)

        Hayatını eşine ve iki çocuğuna adamış genç bir kadın olan Bahar, büyük hayallerle tıp okumuş, yaşadığı bir kırılma noktasıyla ev hanımı olmuştur. Her günü birbirinin aynısı olan Bahar, hayatın ona getireceği zorlu bir sınavla bambaşka bir hikâyenin başrolü olacak ve yeniden doğacaktır! Mesleğine geri dönerken hem zorlu mücadelelerle hem de hayatıyla ilgili büyük sırlarla karşılaşacaktır.

        7

        EVREN YALKIN (BUĞRA GÜLSOY)

        Evren, genel cerrahi alanında uzmanlaşmış, başarılı bir profesördür. Hastalarıyla kolay iletişim kuran, sempatik ve zeki bir adamdır. Bugüne dek geçmişindeki boşlukları göz ardı etmeyi tercih eden Evren, Bahar’la yolu kesiştikten sonra hayata bakış açısını değiştirecek, senelerdir üzerini örttüğü meselelerle yüzleşecektir. Bahar ile kesişen yolları ikisinin de hayatında yeni bir dönemin açılmasına neden olacaktır.

        8

        NEVRA YAVUZOĞLU (HATİCE ASLAN)

        Nevra, altmışlı yaşlarının ortasında, otoriter, imajına çok dikkat eden, standartları yüksek, güçlü ve kibirli bir kadındır. Hayatta değer verdiği tek kişi oğlu Timur’dur. 20 sene boyunca Bahar’ın onlar için her şeyi yapması sayesinde rahatça yaşayan Nevra’nın düzeni, Bahar’ın değişimiyle sarsılacaktır. Bahar’ın tekrar ev hanımlığına dönmesi için elinden gelen her şeyi yaparken aynı zamanda kendi geçmişiyle ve sırlarıyla mücadele edecektir.

        9

        RENGİN ÇEVİK (ECEM ÖZKAYA)

        Rengin, kırklı yaşlarında, kadın doğum profesörüdür. Zengin bir ailede doğmuş, istediği her şeyi başarmış, Türkiye’nin sayılı doktorlarından olmayı başarmıştır. Her zaman mutlak kazanan olan Rengin, Bahar’ın yeniden doğuşuyla ilk kez yenilme ihtimali ile karşı karşıya kalacaktır. Bahar’ın değişimi, Rengin’i de kendi hayalleri için daha sert bir mücadeleye zorlayacak, Bahar’la geçmişten kalan hesabı tekrar açılacaktır.

        10

        TİMUR YAVUZOĞLU (MEHMET YILMAZ AK)

        Timur imajına çok önem veren, başarılı ve kibirli bir profesördür. Yirmi sene önce Bahar’la evlenmiş, bu evlilikten iki çocuğu olmuştur. Bahar ve çocuklarıyla ilişkisi mesafeli ve soğuktur. Asla sözünden çıkmadığı annesi, onun en kıymetlisidir. Her şeyin kontrolü altında olmasını isteyen Timur, Bahar’ın yaşayacağı kırılma noktasıyla beraber bu kontrolü kaybedecektir. Ailesiyle de Bahar’la da bitmeyen bir hesaplaşmaya girecektir. Bütün bu dinamiklerle baş etmeye çalışırken, sakladığı sırlar ortaya çıkmasın diye, büyük bir mücadele verecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ