Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bahtiyar Ölmez 7. yeni bölüm fragmanı: "Rıfat'ı yeryüzünden sileceğim"

        Eski İstanbul semtlerinden birinde mukim kendi halinde mütevazı bir yaşantısı olan Bahtiyar Ölmez'in hikayesini konu edinen Bahtiyar Ölmez dizisi, dün akşam 6. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yayınlanan bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Bahtiyar Ölmez 7. bölüm fragmanı ve detaylar.

        BAHTİYAR ÖLMEZ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Bahtiyar Ölmez yeni bölüm fragmanında Fuat'ın "Sen Rıfat'ı istiyorsun, ben Aylin'i istiyorum. Senin için aşk çaresizlik mi? Aşk değil, sen acizsin. Sevdiğim kız artık benim olacak. Çünkü aramızda bir engel kalmadı. Kader bizi yan yana getirdi. Yarın Aylin, Rıfat'ı silecek. Sonra ben Rıfat'ı yeryüzündensileceğim." sözleri izleyicilerde merak uyandırdı.

        REKLAM

        BAHTİYAR ÖLMEZ 6. BÖLÜM

        Bahtiyar'ın kan tutma zaafının duyulması Rıfat Baba'nın namını bir anda yerle bir eder. Bahtiyar'ın bu zaafını öğrenen Fuat, bu haberi âleme yayınca Bahtiyar'ın düşmanları onu ortadan kaldırmak için harekete geçer.

        Aytekin'in de hışmına uğrayan Bahtiyar, itibarını geri kazanmak için uğraştıkça işler iyice içinden çıkılamayacak hale gelir.

        Öte yandan Bahtiyar'ın aşkına iyice inanmaya başlayan Aylin, Bahtiyar'ın duygularına artık kayıtsız kalamaz ve içinde Bahtiyar'a karşı yeni duygular filizlenir. Ama Rıfat'ın eski hayatı Bahtiyar ile Aylin aşkının önüne yeni engeller çıkaracaktır.

        Tahir, Bahtiyar'ın ağzından öyle bir şey duyar ki evden kaçar.Öte yandan Aytekin başkanlığında babalar toplanır ve Bahtiyar'ın azlini görüşmeye başlar.

        Bahtiyar büyük bir açmazın ortasında kalır. Tahir kayıptır, masada azli görüşülmektedir ve düşmanları peşindedir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ