Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Başak Dizer'den Kurt Efe ve Mercan paylaşımı: Krem ve karamel - Magazin haberleri
        1

        2016'da nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer, 15 Nisan 2022'de oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı.

        2

        "KREM VE KARAMEL"

        Mutlu birliktelikleri süren çiftten Dizer, yeni bir paylaşımda bulundu. Bodrum'da tatil yapan Başak Dizer, 6 aylık olan oğlu Kurt Efe ile arkadaşı Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan'ı kumda oynarken çekti.

        Paylaşımında çocukların yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Dizer, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören gönderisine "Kurt ve Mercan, krem ve karamel" notunu düştü.

        3

        Tatilde güneşin ve denizin keyfini çıkaran Başak Dizer, geçtiğimiz günlerde oğlunun bu karesini yayınlamıştı.

        4

        "MUTLU YILLAR AŞK"

        Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim'de 39'uncu yaşına girmişti. Ünlü oyuncu için sosyal medyada paylaşımda bulunan ilk isim ise eşi Başak Dizer olmuştu.

        Bir orman yolunda Tatlıtuğ'un scooter kullanırken çektiği videoyu yayınlayan Dizer, gönderisine "Mutlu yıllar aşk" notunu düşmüştü.

        Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Başak Dizer'in videosuna; Duygu Sarışın, Burcu Kara, Filiz Akın ve Belçim Bilgin de yaptıkları yorumlarla Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum gününü kutlamıştı.

        Fotoğraflar: Instagram, AA.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ