Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Bayern Münih - Beşiktaş maçı ne zaman? - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve gruptan lider olarak çıkan temsilcimiz Beşiktaş, son 16 turunda Almanya'nın güçlü ekibi Bayern Münih ile eşleşmişti. Eşleşmenin ardından futbolseverler, merakla maçın ne zaman oynanacağını araştırmaya başladı. Peki Bayern Münih - Beşiktaş maçı ne zaman? İşte detaylar.

        BAYERN MÜNİH - BEŞİKTAŞ

        Bayern Münih - Beşiktaş maçı için futbolseverler nefesini tuttu. Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz hafta yapılan kura çekiminde temsilcimiz Beşiktaş, Bayern Münih ile eşleşmişti ve kura çekiminin ardından maç günü için heyecanlı bekleyiş başladı.

        Bayern Münih - Beşiktaş maçı, 20 Şubat 2018 tarihindeAllianz Arena'da oynanacak ve Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak. Zorlu karşılaşmada Beşiktaş rakibine karşı deplasmanda üstünlük kurmaya ve rövanş maçına avantajlı bir skorla dönmek için mücadele edecek.

        REKLAM

        İki takım tarihlerinde 1997 yılında Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmış ve Bayern Münih iki karşılaşmayı da 2-0 kazanmıştı.

        Bayern Münih, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı ve grubu 15 puanla 2. sırada tamamladı.

        Beşiktaş,bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 maçta4 galibiyet ve 2beraberlik aldı ve grubu 14 puanla lider tamamladı.

        Bayern Münih, oynadığı son 10 maçta 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

        Beşiktaş, oynadığı son 10 maçta 4 galibiyet ve 6 beraberlik aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ