Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Begüm Birgören ile Mehmet Cemil evlendi! Tanışma hikayeleri şaşırttı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Tören öncesi eşi Mehmet Cemil ile kameraların karşısına geçen Begüm Birgören, yüzüklerini önceki gece rol aldığı 'Plastik Aşklar' tiyatro oyununa hazırladığı kuliste unuttuğunu söyledi.

        Birgören, "Yüzüklerimizi kuliste unuttuk. Sabah onları aldırdık. Sahneden inip bir gün sonra nikah salonunda olmak enteresan. Gece 12'de kınamızı yaptık geldik. Bizim için de ilginç oldu." dedi.

        2

        Pandemi nedeniyle biraz buruk olduğunu ifade eden oyuncu, "Bazı arkadaşlarımız, akrabalarımız bizimle değil. Elimizden geldiğince burada nikahımızı yapacağız. Sonrasında eğlencemiz olmayacak." diye konuştu.

        3

        Balayı için yurt dışına gitmeyi planladıklarını belirten Mehmet Cemil, pandemi nedeniyle bu planı ertelediklerini söyledi. Düğün yapmayı çok istediğini ifade eden Birgören, "Hep birlikte oynadığımız, dans ettiğimiz, sarıldığımız bir gün olsun istiyoruz." dedi

        4

        Begüm Birgören'in nikah şahitliğini yapan Oya Başar, "Begüm'ü çok sevdim. Çok iyi bir çocuk, güzel bir kız. Sanki kızım evleniyor gibi çok heyecanlıyım. Dün gece oyunumuzu oynadık. Onun için de heyecanlıydık. Oyundan sonra ona kına yaktık. İnşallah hayatları güzel olur." şeklinde konuştu.

        5

        Oyuncu Özge Özder, nikah törenine eşi Sinan Güleryüz ile birlikte katıldı. İkinci kez nikah şahidi olduğunu söyleyen Özder, "İlk Aslı Tandoğan'ın düğünüydü. Uzun ve mutlu bir evliliği oldu. Uğurlu geldim diye düşünüyorum. Bence bu evlilik de güzel gidecek. Allah bir yastıkta kocatsın" dedi.

        6

        Özge Özder, yakın dostu Begüm Birgören ve Mehmet Cemil'in tanışma hikayesinden de bahsetti.

        7

        İkilinin kendi düğününde tanıştığını belirten Özder, "Benim evlendiğim gün, otelde gelin ayakkabım hazırlanırken altına kızların isimlerini yazmak Begüm'e düşmüştü. Önce kendisinin ismini yazdı ve en silinebilir yere yazdı. Sonra diğer kızları yazdı. Bir arkadaşımız bana hediye edeceği altını unuttuğu için Mehmet'ten rica etmiş. Şu an Begüm'ün eşi olan Mehmet. Bizim evleneceğimiz yere altın getirmek vesilesiyle gelmiş ve kapıda ilk öyle tanışmışlar. Yani bir dileğin bu kadar hızlı gerçekleşmesi olmamıştır. İlk birbirlerini bizim düğünümüzde gördüler" dedi.

        8
        9