Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Belhanda transferi için olay iddia! (Galatasaray haberleri) - Galatasaray Haberleri
        1

        FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Galatasaray'ın sezon başında Dinamo Kiev'den 8 milyon euro karşılığında transfer ettiği Younes Belhanda için 2-3 milyon euro kadar fazladan bonservis bedeli ödendiğini iddia etti.

        2

        Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Ayhan Yeşilbaş şunları söyledi: "Belhanda'yı zamanında Galatasaray'a 5-6 milyon euro'ya getirebilirim demiştim. İyi bir pazarlıkla 5 milyon euro'ya ineceklerdi."

        3

        "Galatasaray daha sonra bu transferi 8 milyon euro'ya bitirdi. Aradaki 3 milyon euro'luk farkın ne olduğunu bilmiyorum. Menajere mi verildi, bilemem..."

        4

        "Ben Belhanda için teklifimi Levent Nazifoğlu'na yapmıştım, bana herhangi bir cevap gelmedi."

        5

        "Yaklaşık 10 gün sonra 5 milyon euro'ya anlaştığım Belhanda, 8 milyon euro'ya, hatta menajere de verildiği konuşulan 1,5 milyon euro ile birlikte toplam 9,5 milyon euro'ya Galatasaray'a geldi."

        6

        Yeşilbaş ayrıca Belhanda'nın Galatasaray ile anlaşma aşamasındayken kendisine haber göndererek, "Beni Beşiktaş'a götür" dediğini de öne sürdü.

        7

        BELHANDA’YA 8 MİLYON EURO ÖDENDİ, 3 MİLYON EURO CEBE GİRDİ

        Gazete Habertürk Spor yazarı Atilla Türker'in kaleminden Belhan transferi:

        8

        Belhanda transferine bakalım. Galatasaray, Belhanda için Dinamo Kiev’e 8 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. İddia şu:

        9

        - “Dinamo Kiev’in istediği zaten 5 milyon Euro’ydu. Gelen bu 8 milyon Euro’nun 3 milyon Euro’su daha sonra Galatasaray’a yakın bazı kişilere prim olarak geri verildi. Birileri bu parayı paylaştı.”

        10

        Levent Nazifoğlu’na tekrar kulak verelim:

        - “Benim dönemimde de Belhanda’ya talip olduk. 5 milyon Euro’ya alabiliyorduk. Şimdi nasıl 8-10 milyon Euro’ya geldi, ben onu bilemem. Bu transferi yapanlara sormak lazım.”

        11

        Şu da var. Belhanda geçen sezon Nice’te kiralık oynuyordu. Dinamo Kiev “4 milyon Euro verin, Belhanda sizin olsun” şeklinde Nice’e bir öneride bulundu, Nice kabul etmedi. ‘

        12

        'HESAPLAR KONTROL EDİLSİN'

        Levent Nazifoğlu’nun şu sözünü unutmayalım: