Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bella Hadid, Lyme hastalığı nedeniyle hastanelik oldu - Magazin haberleri
        1

        Model Bella Hadid'in başı bir süredir sağlık sorunlarıyla dertte. Podyumda zayıf görünmek için sağlıksız beslendiği ileri sürülen 26 yaşındaki model, Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu.

        2

        Lyme, bir tür kenenin ısırması ile insana geçen bir bakterinin yol açtığı hastalık olarak biliniyor.

        3

        Hollywood dedikodu bloglarında yayınlanan haberlerin içeriklerine göre; geçtiğimiz eylül ayında yapılan Moda Haftaları'ndan beri her gün podyuma çıkan, çekimlere koşan ve bu süre zarfında uymak zorunda olduğu diyete olan bağlılığı sebebiyle neredeyse aç kalan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor.

        4

        YATAKTAN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

        İş temposuna dayalı yorgunluğundan ve stresinden ötürü kanındaki enfeksiyon derecesinin arttığı söylenen Bella Hadid, hasta yatağından fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.

        5

        Bella Hadid'in paylaştığı karelerdeki bantlar ise enfeksiyonun oluşturduğu yüksek derece ateş ve ağrıları hafifletmek için kullanılıyor.

        6

        "ÜZGÜNÜM"

        Öte yandan podyum dünyasının en çok aranılan modellerinden olan Bella Hadid, hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

        Hadid, Filistinli babası Mohamed Hadid ile birlikte 'Müslüman kültürü' içinde büyüme fırsatı bulamadığı için üzgün olduğunu söylemişti.

        7

        "MÜSLÜMAN BİR KÜLTÜRDE YAŞAMAYI ÇOK İSTERDİM"

        Bella Hadid, annesi Yolanda Hadid'in babası Mohamed Hadid'den boşandıktan sonra kendisini Kaliforniya'ya götürmesiyle ailesinin Filistinli olan tarafından 'koptuğunu' ifade etmişti.

        Model, "Her gün babamla birlikte olmayı ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim ama bu isteğim bana verilmedi" demişti.

        8

        "IRKÇILIĞA MARUZ KALDIM"

        Bella Hadid, ayrıca genellikle sınıfındaki tek Arap kökenli kız olmasından dolayı ırkçılığa ve zorbalığa maruz kaldığını ifade etmişti.

        Hadid, bu durumun da kendisini 'üzgün ve yalnız' hissetmesine neden olduğunu sözlerine eklemişti.

        Fotoğraflar: AP, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ