Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Benzin fiyatları 21 TL'yi aştı! 23 Ağustos 2022 Salı Akaryakıt zammının ardından güncel LPG, motorin (mazot) ve benzin fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Motorin ve benzin fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 14 seviyesinden yüzde 13'e indirmesinin ardından dolar kuru 18'i geçti. Brent petrol ve dolar/TL kurunda yaşanan hareketli seyir beraberinde motorin zammını getirmişti. Motorin fiyatlarına art arda uygulanan zamdan sonra benzin fiyatlarına 80 kuruş zam yapıldı. Son akaryakıt zammının ardından motorin fiyatı 25 TL'yi ve benzin fiyatı ise 21 TL'yi aştı. İşte, 23 Ağustos LPG, motorin ve benzin fiyatları ile güncel akaryakıt fiyatları...

        2

        BENZİNE İNDİRİM, MOTORİNE ZAM UYGULANMIŞTI!

        Brent petrol piyasası ve dolar/TL kurundaki hareketlilik akarykıt zammı ve indirimine neden oldu. Motorin fiyatlarında ise 77 kuruş zam uygulanırken benzin fiyatlarına ise 83 kuruş indirim yapıldı.

        3

        MOTORİNE PEŞ PEŞE ZAM YAPILMIŞTI!

        Benzin indirimi ve motorin zammının ardından araç sahiplerini üzecek haber geldi. Motorin fiyatlarına 19 Ağustos Cuma gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruş zam yapıldı.

        4

        MOTORİNİN ARDINDAN BİR ZAM DA BENZİNE GELDİ!

        Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatlarına peş peşe uygulanan akaryakıt zammının ardından araç sahiplerini üzecek haber geldi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre Pazartesi gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına 80 kuruş zam geldi.

        5

        İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 23 AĞUSTOS 2022

        İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 21,15 TL

        İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 25.03 TL

        İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,1 TL

        6

        İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21,14 TL

        İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 25,00 TL

        İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11,35 TL