Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bergüzar Korel, kızı Leyla Ergenç'in doğum anını paylaştı: Her anları daha kıymetli oluyor - Magazin haberleri
        1

        2009'da nikah masasına oturan oyuncu Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in mutlu birliktelikleri sürüyor. Mutlu birliktelikleri süren ünlü çiftin kızları Leyla 1'inci yaşına bastı.

        2

        Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve zaman zaman annelik deneyimlerini yayınlayan Korel, kızının doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.

        3

        Leyla'nın doğum anını yayınlayan 40 yaşındaki oyuncu, gönderisinde "Her evladımın doğum gününde içimde şükürle karışık bir hüzün oluyor... Fotoğraflarına bakıyorum... İlk doğdukları an tenlerinin ipeksi yumuşaklığını hatırlamaya çalışıyorum... Gözlerimi kapıyorum... Sonra aklımda.. Yeterince öptüm mü? Yeterince sevdim mi? Sımsıkı sarıldım mı? Kokularını iyice içime çektim mi? Koynumda iyice uyuttum mu? Yani acaba kaçırdığım bir anları var mı? Yanaklarının yumuşaklığı sıcaklığı..." ifadelerine yer verdi.

        4

        Bergüzar Korel'in kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören paylaşımına; Hatice Şendil, Onur Büyüktopçu ve Esra Erol gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        5

        ÜÇ ÇOCUK ANNESİ

        Öte yandan meslektaşlarının aksine çocuklarının yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in, Ali, Han ve Leyla adında üç çocukları bulunuyor.

        6

        "LONDRA'YA YERLEŞTİLER" SÖYLENTİLERİNE YANIT

        Geçtiğimiz aylarda ünlü çiftin Türkiye'yi terk ederek, İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleştiği ve çocukları Ali'nin de eğitimine burada devam edeceğine ilişkin haberler basına yansımıştı. İkilinin projeleri oldukça Türkiye'de bulunacağı iddia edilmişti.

        7

        "İDDİALAR DOĞRU DEĞİL"

        Çiftin menajeri Ayşe Barım ise söylenenlerin doğru olmadığını ifade ederek, "İngiltere'ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip, geliyorlar. Bu dönem oğulları Ali'nin okulunun tatile girmesini bekliyorlar" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ