Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'a 19 yaşında yıldız! Altay'da top koşturan Atakan Çankaya... - Futbol Haberleri

        TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve takipçisi Altay'da forma giyen genç ön libero Atakan Çankaya, Spor Toto Süper Lig'in iki sezondur şampiyonu olan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında tarih yazan Beşiktaş'ın radarına girdi! İzmir ekibinde geçen sezon kısa bir dönem görev yapan teknik direktör Ümit Turmuş'un, Atiba Hutchinson'a benzettiği ve A takıma kazandırdığı 19 yaşındaki futbolcu için menajerlerin nabız yokladığı öğrenildi.

         Atakan Çankaya - Mayıs 2017 (via Yağız Sabuncuoğlu)
        Atakan Çankaya - Mayıs 2017 (via Yağız Sabuncuoğlu) Ümit Hoca'mın futbol bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorum. Sadece o değil beni izleyen birçok kişi beni Atiba'ya benzetiyor. Ben de onu zaman zaman izliyorum ve neler yaptığına bakıyorum. Kendisi benim mevkim için de çok önemli bir oyuncu. Futbol tarzı olarak ona benzediğimi söyleyebilirim. Bu sebeple de o lakabın bana takılması hem hoşuma gidiyor hem de gerçeği yansıtıyor.
        REKLAM

        DHA'da yer alan habere göre Altay yönetimi sezon başında 1.5 milyon TL olarak açıklanan Atakan'ın bonservis ücretini iyi performansının ardından son dönemde 4 milyon TL'ye çıkardı. Orta sahadaki hırslı ve mücadeleci futboluyla dikkat genç oyuncu, Ümit Milli Takım'da da forma giyiyor. Bu sezon 21 maçta 1 gol kaydeden Atakan'ın Altay'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ