Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'a Josef müjdesi! Cezası indirildi - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Denizlispor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Josef de Souza'dan sevindirici haber geldi. 2 maç ceza alan tecrübeli futbolcu için TFF'ye yapılan itiraz olumlu sonuçlanırken ceza 1 maça indirildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Beşiktaşlı futbolcu Josef De Souza'nın 2 maçlık cezasını 1'e indirdiğini açıkladı.

        Kurulun açıklaması şöyle;

        "Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin futbolcusu Josef De Souza Dias ile ilgili PFDK'nın 29.10.2020 tarihli E.2020-2021/222 - K.2020-2021/282 sayılı kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen 05.11.2020 Perşembe günü saat 15:00'de video konferans yoluyla icra edilen duruşmada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Vekili Av. Koray Akalp'in hazır olduğu görüldü, sözlü beyanı alındı. Yapılan müzakere neticesinde;

        - Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin futbolcusu Josef De Souza Dias'ın rakip takım futbolcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezasının; olayın oluş şekli, Tahkim Kurulu'nun benzer dosyalarda aldığı kararları dikkate alınarak takdiren indirilmek suretiyle, 1 resmi müsabakadan men cezası şeklinde düzeltilmesine, oybirliği ile karar verilmiştir."

        Josef, takımla birlikte Gaziantep'e götürülmüştü.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ