Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Beşiktaş Fenerbahçe maçı öncesinde Aykut Kocaman'a öfke! - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe ile Beşiktaş bir kez daha karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı derbiden sadece 4 gün sonra yine Vodafone Park'ta bu kez Ziraat Türkiye Kupası'nda kozlar paylaşıldı.

        2

        Sarı-lacivertliler avantajlı bir skorla hem final kapısını aralamak istedi hem de ligdeki mağlubiyetin yaralarını sarmak. Beşiktaş ise hem rakibine karşı psikolojik üstünlüğünü devam ettirmek hem de Kadıköy'e avantajlı gitmek için çaba sarf etti. 4 golün atıldığı derbide goller kadar olaylar, yumruklar ve kırmızı kartlar gündeme oturdu.

        3

        İki takım teknik direktörü de maç 11'lerinde lig karşılaşmasına göre değişiklikler yaptı. Şenol Güneş, Quaresma, Babel, Adriano'yu dinlendirirken Aykut Kocaman Valbuena, Giuliano gibi oyuncuları yedek soyundurdu. Aykut Kocaman, derbide beklenilenin aksine Valbuena'yı ilk 11'e almadı. Kocaman, son olarak 29 Kasım 2017'deki Adana Demirspor maçında oynayan (92 gün) Mehmet Ekici'yi sürpriz şekilde 11'de görevlendirdi.

        4

        Kocaman kadro tercihiyle ilgili olarak dinlenme vurgusu yaptı ve şunları söyledi: Lig maçında dinlenme şansımız çok az. Bunu da düşünerek, Beşiktaş maçı da olsa, böyle bir kadro yapmak zorunda kaldık. Beşiktaş'ın böyle bir derdi yok.

        5

        Tecrübeli çalıştırıcının bu tercihleri, sarı-lacivertli taraftarların büyük tepkisini çekti. Fenerbahçeliler, özellikle sosyal medyada Aykut Kocaman'a sitem etti. İşte o paylaşımlardan bazıları:

        6

        "Giuliano, Valbuena yine yok. Aykut Kocaman'ın soy ağacı:

        'Babasının babasının babasının babası: Kutalmış Chahechouhe"

        16

        "Giuliano ve Valbuena yok. Aykut Kocaman'ın zihnini okuyorum: 'Ne yapsam da kaybetsek..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ