Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın Talisca planı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Benfica’nın istediği 25 milyon Euro’luk bedeli çok bulan Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman bu parayı ödeme konusunda yaşanacak sıkıntıyı sponsorluk anlaşması ile aşmayı hedefliyor...

        2

        Sezon başı Benfica ile yaşanan sıkıntılar nedeniyle takıma geç gelen ve gösterdiği performans ile yönetimin bonservisini almak için harekete geçtiği Talisca için başkan Fikret Orman, sponsor arayışında.

        3

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, Benfica’nın istediği 25 milyon Euro’luk bedeli çok bulan Siyah-Beyazlılar bu parayı ödeme konusunda yaşanacak sıkıntıyı sponsorluk anlaşması ile aşmayı planlıyor.

        4

        Başkan Orman ve yönetiminin adı gizli tutulan bir sponsor ile görüştüğü ve anlaşma olduğu takdirde Talisca’nın bonservisinin alınacağı belirtildi.

        5

        İsmi sır gibi gizlenen bu sponsor ile anlaşılması halinde ilk kez Türkiye piyasasına gireceği önemli bir firma ismi olduğu öğrenildi.

        6

        TALİSCA DA İSTİYOR
        Bir ara Premier Lig’e gitme düşüncesi bulunan ve sezon başı kampında kafası karışık olan Anderson Talisca da artık tamamen kendisini Beşiktaş’a vermiş bulunuyor.