Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta kale için 2 isim ön planda - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'takiralık sözleşmesisezon sonunda bitecek olan Loris Karius'un yerine kaleci arayışıdevam ediyor. Alman eldivenin satın alma opsiyonunu kullanmayacak olan siyah-beyazlılarda 2 isim öne çıkıyor: Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Sinan Bolat ve Kartal'ın eski file bekçisi Fabri...

        Antwerp'te forma giyen 31 yaşındaki Sinan Bolat, daha önce yaptığı açıklamalarla Beşiktaş'a sıcak baktığını ifadeetmişti. Kartal'dan ayrıldıktan sonra bir türlü istediğiistikrarı yakalayamayan ve şu an Mallorca'da oynayan Fabri'nin de eski takımına dönmek için istekli olduğu kaydedildi. Yeni sezondakadroya katılacak isimler için 1 milyon Euro civarındatavan ücret belirleyen Beşiktaş yönetimi, ücret konusunda anlaşacağı bir isme imzayı attıracak.

        VOLKAN BABACAN'DA BONSERVİSBEKLENTİSİ

        Beşiktaş'ta kale için gündeme gelen diğer bir isimde Medipol Başakşehir'de formayı unutan Volkan Babacan... 31 yaşındaki milli kalecinin sözleşmesi 2021'de sona eriyor. Yönetim, bonservis sorununu çözmesi ve belirlenen ücreti kabul etmesi halinde Volkan Babacan'ı da kadroya dahil edebilir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ