Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri (7 Mayıs 2018) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Fotomaç'ın haberine göre; siyah-beyazlılar gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek için kolları erken sıvadı. Hedefteki ilk isim Galatasaray'ın eski orta sahası Badou Ndiaye...

        2

        Teknik direktör Şenol Güneş'in çok beğendiği isim Osmanlıspor forması giyerken Kartal'ın gündemindeydi ancak tecrübeli orta saha oyuncusunu 9 milyon euro'ya Cimbom kapmıştı.

        3

        Ndiaye, sezon ortasında da 16 milyon euro'ya Premier Lig ekibi Stoke City'ye satılmıştı. Ancak Stoke, ligde çok kötü bir grafik çizdi ve küme düştüler. Premier Lig sevdasıyla Ada yolunu tutan Ndiaye de büyük bir şok yaşadı.

        7

        G.Saray da ilgileniyor ancak devre arasında Fatih Terim'in "Kal" demesine rağmen Ndiaye'nin İngiltere'ye gitmesi sebebiyle sarı-kırmızılılar çok da istekli değil.

        8

        Badou Ndiaye'nin formasını giydiği Senegal, bu yaz Rusya'da oynanacak Dünya Kupası biletini almıştı. Tecrübeli oyuncu, bu büyük organizasyonda piyasasını yükseltmeye çalışacak. Senegal, H Grubu'nda Japonya, Kolombiya ve Polonya ile eşleşmişti.

        9

        OĞUZHAN PREMIER LİG YOLUNDA

        Beşiktaş'ın art arda kazandığı 2 şampiyonlukta kritik önemi olan bu sezon ise eski günlerini aratan Oğuzhan Özyakup'un İngiltere'de piyasası hala çok yüksek.

        13

        Ancak Beşiktaş kadrosunda tutmayı düşündüğü Oğuzhan Özyakup ile ilgili kararı vermedi. Karar Şenol Güneş'e bırakılacak.

        14

        Deneyimli çalıştırıcının vereceği rapora göre yönetim de Oğuzhan hakkındaki kararını verecek. Everton'ın 10 milyon euro'luk teklifini 5 daha artırırsa satışına onay çıkabilir.

        15

        TALISCA'YA 30 MİLYON

        Siyah-beyazlılarda 2 sezondur kiralık forma giyen ve tribünlerin sevgilisi olan Anderson Talisca bu yaz transferin gözdesi.