Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bodo/Glimt-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın muhtemel 11'i - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 3. maçında Norveç'te Bodo/Glimt ile karşı karşıya gelecek.

        2

        Grupta oynadığı ilk maçta Club Brugge ile 1-1 berabere kalan, ikinci karşılaşmasında ise Lugano'ya 3-2 yenilen Kartal, zorlu deplasmandan üç puanla ayrılıp ilk galibiyetini elde etmek isitiyor. Ev sahibi Bodo/Glimt'in de ilk 2 maç sonunda grupta 1 puanı bulunuyor.

        3

        BODO/GLIMT İLE 3. RANDEVU

        Beşiktaş ile Bodo/Glimt tarihlerinde üçüncü kez birbirlerinin rakibi olacak. İlk kez 2004 yılında o zamanki adı UEFA Kupası olan organizasyonun 1. turunda karşı karşıya gelen iki ekibin Norveç'teki mücadelesi 1-1 sona ermiş, İstanbul'da oynanan rövanşı siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak gruplara kalmayı başarmıştı.

        4

        ROSIER CEZALI

        Beşiktaş'ta Valentin Rosier, Bodo/Glimt karşısında forma giyemeyecek. Lugano maçının 61. dakikasında gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan ihraç edilen siyah-beyazlı oyuncu Norveç ekibi ile oynanacak mücadelede takımını yalnız bırakacak.

        5

        BODO/GLIMT-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Bodo/Glimt-Beşiktaş maçı saat 22.00'de başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak. Aspmyra Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı Sırp hakem Nenad Minakovic yönetecek.

        6

        BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ