Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Ajanda Cumartesi Bu hafta ne yapsak? (21 Ekim 2017)
        1

        Jeremy Lloyd ve Samantha Gongol’un projesi Marian Hill; blues, akustik ve dijitalin harmanıyla klasik ve modern seslerle Babylon sahnesinde.

        2

        Dünyaca ünlü Iggy Azalea, İstanbullu hayranlarıyla KüçükÇiftlik Park’ta vereceği konserde buluşacak. Konserden önce Ozan Doğulu ve Ayşe Hatun Önal gecenin açılışını yapacak.

        3

        İstanbul’un en köklü liselerini bir araya getiren ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Genç Bi Şenlik’17 bu hafta sonu... Gripin, Can Bonomo, Kalben, Pera, Sattas, Ezhel ve Edis’in sahne alacağı etkinlik Life Park’ta, 13.00’te başlayacak.

        4

        İstanbul Caz Festivali, İstanbul’da bir müzik devini ağırlıyor: Grammy ödüllü efsanevi müzisyen Marcus Miller, mekân sponsoru Zorlu Performans Sanatları Merkezi desteğiyle, Ana Tiyatro’da 21.00’de hayranlarıyla buluşuyor.

        5

        Piyanist Gülsin Onay, Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri’nin 2017-2018 sezon açılışını gerçekleştirecek. Konser saat 11.00’de.

        6

        Salon sahnesi, 22.30 itibarıyla Ezhel konserini ağırlayacak.

        7

        UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek Istanbul Cocktail Festival kapsamında Göksel Duran, Deeperise, Evrencan Gündüz, Kozmonotosman ve Kolektif İstanbul sahnede olacak.

        8

        IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde Sertab Erener, IF Performance Hall Ataşehir sahnesinde ise Ceylan Ertem sahnede olacak.

        9

        Feridun Düzağaç, 22.30’da KadıköySahne’de olacak.