Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burçin Terzioğlu'nu kızdıran sorusu: Ne saçma bir konu!
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz gün Bebek'teki bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi.

        Kapüşonu ve taktığı maskeyle tanınmakta güçlük çekilen 41 yaşındaki oyuncu, hızlı adımlarla otomobiline doğru ilerledi.

        2

        'ESTETİK' YORUMLARI KIZDIRDI

        Burçin Terzioğlu, muhabirlerin, sosyal medyada eski ve son halinin karşılaştırılarak yapılan 'estetik' yorumlarını hatırlatması üzerine, "Ne saçma sapan bir konu bu arkadaşlar!" diyerek, sitemde bulundu.

        3

        "ESTETİK VAR: BURNUMU YAPTIRDIM"

        Geçtiğimiz aylarda hakkında bilinmeyenlerini anlatan ünlü oyuncu, kalıcı işler yapmak istediğini belirterek, "İyi işlere imza atmak, unutulmamak ve güzel anılmak istiyorum. Bundan 20 sene sonra da ömrüm yeterse 'iyi oyuncudur, iyi insandır' denilsin istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        Estetik yaptırdığını da dile getiren Burçin Terzioğlu, "19-20 yaşındayken burnumu yaptırmıştım. Teknoloji o kadar kötüydü ki, bir ay basket topu gibi gezdim." sözleriyle güldürmüştü.

        4

        "ÇOCUK OYUNCULAR AÇSA PARAMPARÇA OLUYORUM"

        Oyunculuğa 4 yaşında başladığını belirten Terzioğlu, "Bu kızdan bir şey olur' dediler herhalde ki devamı geldi. İşten ziyade oyun gibi geliyordu o zamanlar. Ama gece 02.00'da uykundan uyandırılıp, sahneye bırakıldığında aslında onun bir oyun olmadığını hissediyorsun." demişti.

        Terzioğlu, "Çalıştığım sette bir çocuk oyuncu varsa uykusunun geldiğini görüyorsam ya da yemek saatine daha var ama karnının acıktığını görüyorsam paramparça oluyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "GASTRONOMİ OKUDUM"

        Yemek yemeyi çok sevdiğini belirten ünlü isim, bu yüzden de üniversitede gastronomi bölümünü bitirdiğini söylemişti. Terzioğlu, "Kötü yemek sevmem. Mutsuz olurum. İyi yemek seviyorsam, iyi yemek yapmalıyım diye düşündüm. O yüzden de işletme ile beraber gastronomi okudum." şeklinde konuşmuştu.

        6

        "KİNCİ DEĞİLİM"

        Terzioğlu, "Karmaya inanırım. Ah etmem, beddua etmem. Evren ona yapacağını yapar. 3 gün sonra yapar, 3 sene sonra yapar ama ben görürüm. Dönüp dolaşıp bana gelir diye ah etmem. Hiç kinci değilimdir. Kötü bir şey yaşasak bile bir yerde karşılaştığımızda selam veririm." demişti.

        7

        "UNUTKANIM"

        Unutkan biri olduğunu söyleyen oyuncu, "Bazen röportajlarda, PR çalışmalarında soru soruyorlar. Cevabın ortasına geldiğimde soruyu unutuyorum." şeklinde konuşmuştu.

        8

        "DOLANDIRILDIM"

        Bir dönem dolandırıldığını söyleyen Burçin Terzioğlu, "Televizyon bozuldu. Ses var görüntü yok. Tamirci çağırdık. Bir parça lazımmış, parasını peşin ödeyin, gelip evde takacağız dediler. Televizyon parasına yakın bir para verdik, bir daha ulaşamadık. Daha kötüsü, televizyon bozuk değilmiş. Kumanda da bir tuş varmış ekran karartan, ona basılmış..." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ