Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Büyükçekmece, Küçükçekmece Seçim Sonuçları 14 Mayıs 2023 Pazar | Büyükçekmece, Küçükçekmece Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde Kim Önde?
        1

        2023 Türkiye genel seçimleri için geri sayım sona erdi. Yurt dışında 27 Nisan tarihinde başlayan oy kullanma işlemi, yurt genelinde ise 14 Mayıs'ta milyonlarca vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşti. Sandıklar saat 17.00'da kapandı. İlgili seçimde Büyükçekmece, Küçükçekmece Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte, Büyükçekmece, Küçükçekmece Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde son durum...

        2

        BÜYÜKÇEKMECE VE KÜÇÜKÇEKMECE SEÇİM SONUÇLARI 2023


        Büyükçekmece ve Küçükçekmece Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com'da takip edilebiliyor. YSK başkanının açıklamasına göre 18.30'da yayın yasağı kaldırıldı. Habertürk Büyükçekmece ve Küçükçekmece Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz.

        Büyükçekmece 2023 Milletvekili Genel Seçim Sonuçları İçin Tıklayınız

        Büyükçekmece 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları İçin Tıklayınız

        Küçükçekmece 2023 Milletvekili Genel Seçim Sonuçları İçin Tıklayınız

        Küçükçekmece 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları İçin Tıklayınız

        3

        BÜYÜKÇEKMECE VE KÜÇÜKÇEKMECE SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YSK, saat 18.30 itibarı ile yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. 2023 Seçim sonuçlarını, Habertürk'ün seçim sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ