Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Caner Erkin'den hakem Mete Kalkavan'a küfür - Beşiktaş Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi’ndeki performansını lige yansıtamayan, Başakşehir beraberliği ile Süper Lig’deki galibiyet hasretini 4 maça yükselten Beşiktaş’ta; Caner Erkin yine gerginliği ile ön plana çıktı...

        2

        Maç içinde agresif halleri ile dikkat çeken milli oyuncu, 87. dakikada hakeme çok ağır bir küfür ederken, bu sözler ekrana da yansıdı...

        3

        Kalkavan’ın oyunu durdurmasına sinirlenen Caner, şiddetli bir şekilde itirazda bulununca sarı kart gördü.

        4

        Daha sonra tepkisinin şiddetini iyice artıran Beşiktaşlı oyuncu, hakemin, yerde yatan Başakşehirli oyuncunun yanına koştuğu esnada arkasından ‘O... ç... seni’ şeklinde küfretti.

        5

        Bitiş düdüğünden sonra da Caner’in bu kez sonuca ve oyuna tepkisi devam etti.

        6

        Trabzon maçının ardından soyunma odasına küfür ederek giren ve sonrasında Talisca ile kavga eden milli oyuncunun, bu kez kimseyle tartışmadığı ancak soyunma odasına yine sinirli bir şekilde küfürler ederek girdiği öğrenildi.

        7

        Beşiktaş’ın sol beki Caner Erkin’in agresif tavırları maça damga vurdu...

        8

        Bir pozisyon sonrası hakeme ‘O... ç... seni’ diyen ve bu sözleri ekrana yansıyan Siyah-Beyazlı oyuncu, soyunma odasına da bağıra çağıra küfürler ederek girdi.

        9

        KÜFÜRLER RTÜK'E TAKILDI
        Caner Erkin’in sinkaflı küfürleri canlı yayında ekranlara yansırken, yayıncı kuruluştaki beIN Final programında bu görüntülere karşılaşmanın ardından yer verilmedi.

        13

        Ancak Caner, sarı kart cezalısı durumuna düştüğü için Alanya deplasmanında forma giyemeyecek.

        14

        KULÜPTEN UYARI

        DHA'nın haberine göre; Caner'in bu yaptıklarına teknik heyet ve yönetimin yanı sıra taraftarlar da büyük tepki gösterdi. Caner'i teknik heyetin ve Yönetimin son kez uyarma kararı aldığı belirtildi.

        15

        Trabzonspor maçı sonrası Talisca ile yaptığı kavgayla da uzun süre gündemde kalan Caner'in hem takımın yapısını bozduğu, hem de kırmızı kart görme riski taşıdığı ifade edildi.