Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cenk Ergün L'Equipe'e Galatasaray'a transfer etmek istedikleri isimleri açıkladı - Futbol Haberleri
        1

        Fransa'nın ünlü spor yayınlarından L'Equipe, bu ayki dergisinin kapağını Galatasaray'a ayırdı.

        2

        Dergi, kapağına futbola Fransa'da başlayan Galatasaray'ın üç yıldızı Younes Belhanda, Sofiane Feghouli ve Bafetimbi Gomis'i koyarak, 'Süper Kaynamış Ekip' manşeti ile yayına çıktı.

        3

        Derginin içeriğinde ise Galatasaray'ın Sportif Direktörü Cenk Ergün, Belhanda, Gomis ve kaleci Cedric Carrasso ile yapılan röportajlar yer alıyor.

        4

        Cenk Ergün, röportajında transfer etmek isteyip de alamadıkları 3 ismi açıkladı.

        5

        Fransız dergisi üç yıldızın yanı sıra, Nasri, Valbuena ve Menez'in de Türkiye'de top koşturduğunu ve bu sayıda Süper Lig'de top koşturan Fransızlara ait her şeyin bulunabileceğini duyurdu.

        6

        Süper Lig'de bu sezon toplam 14 tane Fransız oyuncu takımlarının başarısı için mücadele ediyor.

        22

        7,5 milyon Euro bedelle transfer olan Imbula, burada gösterdiği performansla dikkatleti çekmiş ve Porto'nun yolunu tutmuştu.

        23

        Portekiz ekibine 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Fransız futbolcu, Şubat 2016'da Premier Lig macerasına başlamıştı.

        24

        Orta sahanın merkezinde görev yapan Imbula, 24,5 milyon Euro bedelle Stoke City'e transfer olduktan sonra İngiltere'de aradığını bulamamıştı.