Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Herkes Cenk Tosun'un vedasını konuşuyor! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, yıldız golcüsü Cenk Tosun'a veda ediyor...

        2

        Önce Demba Ba, ardından Mario Gomez’in arkasında geçen sezonların ardından Kartal’ın birinci forveti olmayı başaran Cenk Tosun, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde büyüleyici bir performans sergilemişti.

        3

        Üst üste iki sezon Devler Ligi grup aşamalarında en güzel golü atan futbolcu olarak dikkat çeken Tosun, güçlenen fiziği ve son vuruşlardaki ustalığıyla Premier Lig ekiplerinin radarına takılmıştı.

        4

        Sezon başında başkan Fikret Orman, Crystal Palace’ın teklifini geri çevirirken, oynadığı futbolla Cenk, Ada basınında transferin bir numaralı gündemi haline geldi.

        5

        İngiliz medyasının saygın gazetelerinden The Guardian, çok konuşulacak bir iddia ortaya atarken Everton, Cenk Tosun’un transfer konusunda Siyah-Beyazlılar’la 30 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı.

        6

        Haberlerde Everton’ın, 4 milyon Euro yıllık ücret konusunda da Cenk Tosun’la el sıkıştığı yazıldı.

        10

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

        11

        2018 yılında ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde iyi yerlere gelmek istediklerini belirten tecrübeli hoca, transferi konuşulan Cenk Tosun için “Bütün oyuncularım hiçbir yere gitmese de ben gurur duyuyorum. Bu zamana kadar bana bir şey gelmedi. Ben takımımımdan memnunum. İlk yarıda kaybedilen puanların telafisini istiyorum. Kimsenin gitmesini istemiyorum” dedi.

        12

        Sosyal medyada Cenk Tosun'un vedasıyla ilgili yapılan bazı yorumlar: