Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Çetin Altay: Çocuk olmasaydı evliliğim bitebilirdi - Magazin haberleri
        1

        Beyazperdede canlandırdığı 'Oflu Hoca' karakteriyle tanınan Çetin Altay, Esra Sönmezer'in Milyon TV'de hazırlayıp, sunduğu "Pembe Pijama" adlı programa konuk oldu.

        2

        "ÇOCUK YAPMASAYDIM EVLİLİK DEVAM ETMEYEBİLİRDİ"

        2017'de Gamze Kaçmaz ile nikah masasına oturan ve 3 yaşında Meryem Mila adında bir kızı olan Altay, 'evlilik' açıklamasıyla şaşırttı. 44 yaşındaki Çetin Altay, "Çocuk yapmasaydım evlilik devam etmeyebilirdi. Bu durum birçok insan için geçerli." şeklinde konuştu.

        3

        Rol aldığı projeler nedeniyle sakallarını uzatan oyuncu, en son ocak ayında tıraş olduğunu ifade etti. Altay, konuyla ilgili, "Sakallarım 11 ayda bu halde geldi. Projeye göre kesip, uzatıyorum. Geçen ocak ayında bir filmimiz vardı, o zaman kesmiştim." ifadelerini kullandı.

        4

        "Ünlü olmanın avantajını yaşadığın oluyor mu?" sorusuna da yanıt veren Çetin Altay, "Gittiğin yerlerde normal birisine göre başka ilgiyle karşılıyorlar. Bazen dezavantaj da olabiliyor. Sanatçı tarifesi olabiliyor. Bir su alacağınıza, 3 su alıyorsunuz." dedi.

        5

        "KONSER VERECEĞİM"

        Müzik sektörü üzerine açıklamalarda da bulunan Altay, şarkıcılığı adım atacağını dile getirdi. Ünlü oyuncu, "Konser vereceğim. Çok değerli müzisyen arkadaşlarımla birlikte yapacağız. Zamanla belki single yaparız." şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ