Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çukur oyuncuları kimler?
        1

        MEDET (MUSTAFA KIRANTEPE)

        Vartolu’nun has adamı. Uzun yıllardır Vartolu için çalışmaktadır ve ona en yakın olan kişidir. “Ağzı var, dili yok” gibi gözükse de bu duruşu, Vartolu’ya olan saygısından ve konuşmasa bile Vartolu’nun kendisini anlayacağına olan güveninden kaynaklanır.

        2

        KARACA (ECE YAŞAR)

        Selim ve Ayşe’nin küçük kızları. Ortalığı karıştırmayı sever. Babası ise onunla çok ilgilenmez. İnsanların zayıf yönlerini çok çabuk anlar. Kuzeninin sevgilisi Celasun'a aşıktır ve onu elde etmek için elinden geleni yapacaktır.

        3

        MEKE (AYTAÇ UŞUN)

        Berber Muhittin’in oğlu olan Meke, deyim yerindeyse Çukur’un deli fişeğidir. Koçovalı Ailesi’ne son derece sadık, ekmeğinin peşinde, gözü tok bir genç adamdır.

        4

        KEMAL (UĞUR YILDIRAN)

        Kardeşi Metin gibi Koçovalı Ailesi için gözünü kırpmadan canını feda edebilir. Doğma büyüme Çukurlu olan Kemal, rakiplerini gücüyle korkutur.

        5

        METİN (CEM USLU)

        Kardeşi Kemal gibi Koçovalı Ailesi’ne sadıktır. Doğduğu günden bu yana Çukur’un dışındaki dünyaya adım atmamıştır. Zekası, hazinesidir.

        6

        SAADET (BONCUK YILMAZ)

        Yıllar önce yaşadığı kaybın ardından Koçovalı Ailesi ona kol kanat germiş ve ikinci ailesi olmuştur. Uzun yıllardır Koçovalı Ailesi’nin yardımcılığını yapar. Evde olan biten her şeyden haberdardır ama sır küpü gibidir. Yıllar sonra çocukluk aşkı Vartolu ile karşılaşır.

        7

        AYŞE (İREM ALTUĞ)

        Selim’in eşi ve Karaca’nın annesi olan Ayşe, Koçovalı Ailesi’nin hırslı ve kurnaz gelinidir. Sultan’ın kurallarına harfiyen uyuyor gibi gözükse de aslında gözü onun tahtındadır. Evdeki diğer kadınlar ondan hoşlanmaz ama tehlikeli olduğu için de kendisine bulaşmazlar.

        8

        EMMİ (KADİR ÇERMİK)

        Paşa ile birlikte İdris Koçovalı’nın en güvendiği adamlarının başında gelir. Çukur’a İdris’ten sonra yerleşen ikinci kişidir. Zeki ve ağırbaşlıdır ama gerektiğinde şiddet de uygulayabilir. İnsan ilişkileri kuvvetli olan Emmi, stratejik davranabilen bir yapıya sahiptir.

        9

        CELASUN (KUBİLAY AKA)

        Çukur’un dışına hiç çıkmamış, yakışıklı ve öfkeli bir delikanlıdır. Gençliği ve toyluğu ile öfkesi birleşince yanlış yollara sapar. Düzene karşı olan Celasun, asi davranışlarıyla hayatını zora sokar.

        10

        CUMALİ KOÇOVALI (NECİP MEMİLİ)

        İdris Koçovalı’nın en büyük oğlu. Ailenin asi, zapt edilemez ve korku duyulan ağabeyi. Uzun yıllardır cezaevinde olan Cumali, bu süreçte ailesiyle görüşmeyi hep reddetmiş. Karakuzular için büyük bir rakip olan Cumali, geçmişte olduğu gibi şimdi de kendi bildiği intikam yöntemiyle hareket edecek ve Çukur’u yeniden ele geçirmek için mücadele edecek.

        11

        SELİM KOÇOVALI (ÖNER ERKAN)

        İdris’in üçüncü oğlu, Yamaç’ın ise en küçük ağabeyi. Ailenin eğlence sektöründeki işlerini yönetmesine rağmen babasının değerlerinin hiçbirini benimsemediği için onun gözünde bir hayal kırıklığından öteye geçemez.

        12

        ALİÇO (RIZA KOCAOĞLU)

        İdris’in sokaktaki gözü kulağı. Çöp toplayarak geçimini sağlıyor. Daha iyi şartlara sahip olabilirken kendisi bu hayatı seçmiş. Askerde büyük bir travma yaşamıştır. İnsanlardan uzak olmak istiyor. Müthiş bir sayısal zekası vardır.

        13

        VARTOLU (ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL)

        Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Çukur’a intikam almak için geri dönen, acımasız bir mafya lideri. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Vartolu, kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya son derece kararlıdır.

        14

        MELİHA (ŞENAY GÜRLER)

        İdris Koçovalı’nın büyük aşkı… Birbirlerine delice aşık olan bu çift birlikte sıradışı zaman geçirirler. Genç yaşlarında tanışan ikilinin yaşadığı bu ilişki çok kötü biter. Çukur'dan gelen baskılara dayanamayan İdris bir gün silahını çeker ve Meliha’yı vurur. İdris’in ölü sandığı büyük aşkı Meliha, yıllar sonra sürpriz bir şekilde ortaya çıkar.

        15

        SULTAN KOÇOVALI (PERİHAN SAVAŞ)

        İdris’in eşi, Koçovalı ailesinin bel kemiği, sözü kanun olarak kabul edilen bir kadın. Hayatını kocasına ve çocuklarına adayan Sultan, tüm güçlükler karşısında ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapar.

        16

        İDRİS KOÇOVALI (ERCAN KESAL)

        Koçovalı ailesinin reisi ve tüm Çukur mahallesini yöneten, kudretli ve cömert bir adam. Saldırıya uğrayan ailesini ve Çukur’u ayakta tutabilmek için hayatının en büyük mücadelesini verecektir.

        17

        YAMAÇ KOÇOVALI (ARAS BULUT İYNEMLİ)

        Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder.

        Çarpıcı hikayesi ve dev oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken Çukur'unSenaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken yönetmenliğini ise Sinan Öztürk üstleniyor.Her bölümüyle hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vuran çukur'un oyuncularının kim olduğu izleyenlerde büyük merak uyandırdı.

        Haberi Hazırlayan: Ece Eşsiz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ