Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Dakota Johnson: Panikatak krizi geçirdim - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Dakota Johnson, Nicole karakterine hayat verdiği 'The Friend' filminin çekimleri sırasında panikatak krizi geçirdiğini itiraf etti.

        2

        Oyuncu Jimmy Fallon’un 'The Tonight Show' adlı programına katılan 31 yaşındaki Johnson, o anları şu sözlerle anlattı:

        İnsanların karşısında şarkı söylemek aslında benim için inanılmaz ürkütücü ve sahnede beni çok da görmüyorsunuz. Kamera arkamdan çekim yapıyordu, ne olduğunu anlayamıyorsunuz bile ve bir tiyatro sahnesinde de performans yapmamam gerekiyordu. Sesimin playback versiyonunu yani ses kaydımı oynatmaya başladılar ve 'Aksiyon' dediler.

        3

        Yönetmenin çekime başlaması ile birlikte panikatağını kontrol edemediğini ifade eden Dakota Johnson, sözlerine şu şekilde devam etti:

        Direkt sahneden indim. Tiyatronun, sahnenin arkasında koşmaya başladım. Etrafta koşuyordum ve sonra birden gülmeye başladım ve tüm ekip, 'Bu kız ne yapıyor?' dedi. Koşup güldükten sonra birden hareket etmeyi bıraktım ve ağlamaya başladım. İnanılmaz bir uçuş modu gibiydi.

        4

        Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) filminde canlandırdığı 'Anastasia Steele' karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Dakota Johnson, geçtiğimiz günlerde de 'depresyon' itirafında bulunmuştu.

        5

        Profesyonel destek aldığını söyleyen oyuncu, "Bunun herkesin yaşayabileceği bir durum olduğunu öğrendim ve hayatı hissedebildiğim için de güzel tarafını görmüş oldum" demişti.

        6

        Kafasının sürekli karışık olduğundan bahseden Johnson, "Duygu ve düşüncelerimi netleştirmek için çabalamam gerekiyor. Genellikle terapi alıyorum" şeklinde konuşmuştu.

        10

        Dakota Johnson

        11

        Dakota Johnson

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ