Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Danla Bilic: Hiç sarkmadığımı kim uydurdu? - Magazin haberleri
        1

        Ünlü YouTuber Danla Bilic, 'Tatlıcı' sevgilisi Berat Demir ile yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Şu sıralar sevgilisi ile birlikte Miami'de tatil yapan Bilic, Instagram'dan soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi.

        2

        Geçtiğimiz senelerde mide küçültme ameliyatı olan Bilic, "Nasıl sarkmadan kilo verdin? Cildin muhteşem görünüyor" sorusuna, "Hiç sarkmadığımı kim uydurdu? Ama verilen 30 kiloya rağmen göze batan şekilde sarkmadım" yanıtını verdi.

        3

        "BENİ NE ZAMAN ÇIPLAK GÖRDÜNÜZ?"

        Benzer bir soru daha görmesinin üzerine kayıtsız kalmayan Danla Bilic, "Sanal dostlarım; beni ne zaman pozsuz, dümdüz, çıplak vs. gördünüz de çatlağım, sarkığım olmadığını düşünüyorsunuz? Tabii ki var" ifadelerini kullandı.

        4

        "SİZE ANLATACAKLARIM VAR" DEMİŞTİ

        Miami'de mağazaları dolaşırken çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınlayan Bilic, geçtiğimiz günlerde, "Size anlatacaklarım var ama biraz daha sabır..." demişti.

        5

        "EVLENDİN Mİ?"

        Paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandıran Bilic'in gönderisine şarkıcı Demet Akalın'dan ilginç bir yorum gelmişti. Akalın, Danla Bilic'e "Evlendin mi?" diye sormuştu. Sosyal medya fenomeni, ünlü şarkıcının yorumuna, "Yok Yok" yanıtını vermişti.

        6

        "EVLENMEK İÇİN ÇOK GENCİM"

        Daha sonra konuyla ilgili bir açıklama daha yapan 26 yaşındaki ünlü YouTuber, "Evlenmedim. Evlilik için çok diri ve gencim" şeklinde konuştu.

        7

        "ÇOK PARA KAZANMIYORUM"

        Danla Bilic, geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmuştu.

        "Hiçbir zaman arkadaş çevreme çok fazla Youtuber ya da Blogger almamaya çalıştım." diyen Bilic, sanıldığı kadar para kazanmadığını dile getirmişti.

        Bilic, "Ben 'yatarak para kazanıyorsunuz' sözünü hiç anlamıyorum. E öyleyse buyur sen de yap. Niye duruyorsun? Ayrıca öyle sanıldığı kadar çok para da kazanmıyoruz." demişti.

        8

        Yemek yemeği çok sevdiği söyleyen Bilic, "Mide ameliyatından çıktığım zaman aç değilim ama canım mantı yemek istedi ama iki çatal yiyebiliyorsun. O mantıyı yiyemediğim için sinir krizi geçirdim" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        DÖRT KEZ ESTETİK OPERASYON GEÇİRDİ

        İki sene önce geçirdiği mide ameliyatının ardından kilolarından kurtulan sosyal medya fenomeni ve YouTuber Danla Bilic, dört kez estetik operasyon geçirdiğini açıklamıştı.

        Bilic, "Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar 'Öncesi-sonrası' fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine 'Ne kadar doğru bir şey yapmışım!' diyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ