Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Danla Bilic ile Kaan Yıldırım'dan 'aşk' iddialarına jet yanıt! Danla Bilic ile Kaan Yıldırım birlikte mi? - Magazin Haberleri
        1

        Şimdilerde iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığı yapan Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

        2

        Ünlü oyuncunun, gönlünü YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir şöhret yakalayan Danla Bilic'e kaptırdığı iddia edildi. Instagram'dan birbirlerini takip eden Yıldırım ve Bilic, haklarında çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

        3

        İDDİALARA JET YANIT

        Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Danla Bilic, "Bugün ufak bir ameliyat oldum ki inanır mısınız estetik değil. Neyse çıktığımda haberlere göre yeni sevgilim varmış. Benden hızlısı mezarda!" ifadelerini kullandı.

        4

        Ardından Kaan Yıldırım da siyah-beyaz formatta evinin salonunda çektiği bir görüntüye "Alone (yalnız)" notunu düşerek, Bilic ile hakkındaki 'aşk' iddialarını yalanladı.

        5

        AYRILDILAR

        Öte yandan Danla Bilic, 'Tatlıcı' lakaplı sevgilisi Berat Demir'le yollarını ayırdıktan sonra Poyraz Teoman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ardından kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin'le birliktelik yaşayan Bilic, aradığı mutluluğu yine bulamamıştı.

        6

        Bilic, geçtiğimiz haftalarda Engin'den ayrılmış ve ikili, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı.

        7

        "EVLİLİK İÇİN ÇOK GENCİM"

        Sosyal medya fenomeni, geçtiğimiz aylarda, "Evlilik için çok diri ve gencim." açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ