Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Aykut Kocaman, Liverpool'un yıldızını istedi! - Beşiktaş Haberleri
        1

        AYKUT KOCAMAN GOLCÜSÜNÜ BULDU AMA...
        Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe’de sürpriz bir şekilde Liverpool'un yıldızı Daniel Sturridge, transferdeki öncelik haline gelmişti. Bunun nedeni ise kısa sürede ortaya çıktı.

        2

        Aykut Kocaman’ın İngiliz yıldızı takımda görmeyi çok istemesi, yönetimi de harekete geçirdi. Sturridge ile yapılan ilk görüşme olumlu geçti ve bu durum Kocaman'a aktarıldı.

        3

        Fenerbahçe, 28 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak için Liverpool’la masaya oturmaya hazırlanırken, İskoçya’dan gelen haber moralleri bozdu.

        4

        En iyi dönemini Celtic teknik direktörü Brendan Rodgers’la yaşayan yıldız futbolcu, Dembele’nin Brighton’a satılmasından sonra İskoç devi için öncelikli transfer haline geldi.

        5

        Dembele'nin gidişnini ardından Celtic, Fransız golcünün yerini Daniel Sturridge ile doldurmak için kolları sıvadı.

        6

        İskoçlar’ın Sturridge’ı ikna etme konusundaki en büyük kozu Brendan Rodgers. Şu anda Yeşil-Beyazlılar’ı çalıştıran Rodgers, daha önce Liverpool’da İngiliz oyuncunun teknik adamlığını yapmış ve kariyerinin en iyi dönemini yaşatmıştı. Başarılı menacerin, eski öğrencisiyle özel bir görüşme yapacağı ileri sürüldü.

        7

        CİMBOM'UN SOL BEKİ SÜPER LİG'DEN!
        Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray sol bek transferi konusunda arayışlarını sürdürürken, Gençlerbirliği’nin başarılı ismi Uğur Çiftçi de Fatih Terim'in listesine girdi.

        8

        Asamoah konusunda Juventus’tan henüz olumlu yanıt alamayan Cimbom, bonservisi elinde bulunan Fransız bek Patrice Evra ile de ilgili henüz somut bir adım atamadı.

        9

        Yabancı kontenjanı konusunda da sayı azaltmaya giden Galatasaray, yerli alternatifler konusunda da çalışma yapıyor. Ara transferde hata yapmak istemeyen sarı kırmızılı ekip, Gençlerbirliği’nin başarılı ismi Uğur Çiftçi’yi de gündemine aldı.

        10

        İlk kez 21 yaşındayken teknik direktör Fatih Terim tarafından A Milli Takımı’na dahil edilen ve Belarus karşısında Ay-yıldızlı formayı giyen Uğur Çiftçi, o günden bu yana Fatih Terim ile iyi bir ilişki içinde...

        11

        25 yaşındaki futbolcuyu gündemine alan Galatasaray, sezon sonu Başkent ekibi ile sözleşmesi bitecek olan genç futbolcu için 750 bin euro teklif edecek.

        12

        Uğur Çiftçi için ayrıca takas formülü üzerinde de duruluyor. Galatasaray, ilgilendiği bu futbolcuyu önceki gün Gençlerbirliği ile Eskişehir arasında oynanan hazırlık maçında da mercek altına aldı ve gözlemcilerine izletti.

        13

        Teknik direktör Fatih Terim’in yardımcısı Ümit Davala tarafından izlenen Uğur için yönetim girişimde bulunacak. Bu sezon Gençlerbirliği formasıyla ligde 15 maça çıkan Uğur Çiftçi, 1 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

        14

        BEŞİKTAŞ, IHEANACHO'YU KİRALAMAK ÜZERE!
        CNN Türk'ün haberine göre; Manchester City'den geldiği Leicester'da forma şansı bulamayan golcü futbolcu Nijerya'nın Arjantin'le yaptığı hazırlık maçındaki müthiş performansıyla dikkat çekmişti.

        15

        Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş, Leicester City'nin Nijeryalı golcüsü Kelechi Iheanacho'yu kiralamak üzere.

        16

        Kulübüyle Haziran 2022'ye dek sözleşmesi bulunan genç Nijeryalı, 27.6 milyon Euro karşılığında Ağustos 2017'de Leicester City'e transfer olmuştu.

        17

        Bu sezon Leicester City formasıyla ligde 9 maça çıkan Kelechi Iheanacho, gol atamadı.

        18

        CYLE LARIN, BEŞİKTAŞ'TA
        Fanatik'te yer alan habere göre 3+1 yıllık anlaşma sağlanan genç futbolcu Antalya'yadaki kampa katılmadan önce İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak.

        22

        Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan Larin, Kanada Milli Takımı'nda da 21 maç oynadı ve 5 gol kaydetti.

        23

        EMRE MOR ADIM ADIM GALATASARAY'A
        AMK Spor'un haberine göre Galatasaray, Celta Vigo forması giyen Emre Mor'u kiralamak üzere...

        24

        20 yaşındaki genç futbolcuyu milli takıma kazandıran ve gelişimine büyük katkı sağlayan Fatih Terim'in Emre Mor ile yaptığı görüşmede, "Sizin beni istemeniz yeterli. Hemen gelirim" yanıtını almıştı.