Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın'a vize şoku: Hâlâ cevap yok - Magazin haberleri
        1

        Kanada'da konser verecek olan Demet Akalın, aylar önce başvurmasına rağmen vizesinin hâlâ çıkmamasına sitem etti.

        2

        "VİZE İÇİN HÂLÂ CEVAP YOK"

        Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir mesaj yayınlayan Akalın, gönderisinde "Aralık ayında Kanada Toronto'daki konserimiz için bilet aldığınızı biliyorum. Sizlere kavuşmak için aylar önce ben de Kanada Konsolosluğu'na başvurumu yaptım ama vize için hâlâ cevap yok. Şubat ayında da buluşmak istiyorum" ifadelerine yer verdi.

        3

        "LÜTFEN VİZE VERİN"

        Şarkıcı, daha sonra Kanada Konsolosluğu'na seslenerek, "Lüften vize verin" dedi.

        4

        ONLAR DA VİZE SORUNU YAŞAMIŞTI

        Öte yandan ünlü komedyen Tolga Çevik de üç ay önce Toronto'daki gösterisi için Kanada Konsolosluğu'ndan aylardır yaptığı vize başvurusuna yanıt gelmemesine tepki göstermişti.

        5

        “ÖYLE Mİ SEVGİLİ KONSOLOSLUK?”

        Çevik, "Toronto'daki dostlar; aylar önce salonu doldurdunuz, müteşekkiriz. Biz de aylar önce Kanada Konsolosluğu'na vize başvurusu yaptık, fakat gel gör ki bugün hala cevap yok. Galiba gülelim istemiyorlar. Öyle mi sevgili Konsolosluk?" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Çevik'in ardından vize başvurusunda sıkıntı yaşayan bir diğer ünlü isim de Özcan Deniz olmuştu. Deniz, 2 Aralık 2022'de Berlin'de gerçekleşmesi beklenen konseri için orkestra ekibinin vize başvuruları sonuçlanmaması sebebiyle 27 Nisan 2023 tarihine ertelendiğini duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ