Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Valisi Selçuk Aslan, İçişleri Bakanlığına yönelik terör saldırısını lanetledi.

        Vali Aslan, "1. Uluslararası Apiterapi Kongresi"nde yaptığı konuşmada, başkentte 2 terörist tarafından dün saldırı düzenlediğini anımsattı.

        Söz konusu binada tamamen sivillerin çalıştığını ve dış güvenliğinin emniyet güçlerince sağlandığını anlatan Aslan, şunları kaydetti:

        "Alçak terör örgütünün tüm hainliğiyle yine sivillere saldırdığını burada, uluslararası ülkelerden misafirlerimizin de olduğu ortamda tekrar hatırlatmak istiyorum. Her türlü terörü lanetliyorum. Türkiye Cumhuriyeti olarak her türlü terör örgütüne karşı ve toplumumuzu tehdit eden her türlü suç örgütüne karşı mücadelemizin amasız, lakinsiz ve son nefese kadar amansızca devam edeceğini dün sayın bakanımız ifade etti. Aynı şekilde Düzce Valisi olarak ben de buradan duyuruyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler