Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, yapılan çalışmaları değerlendirdi.

        Müdürlük binasındaki toplantı salonunda yapılan kahvaltının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yazıcı, bu yıl kent genelinde ulusal çapta 11 organizasyon düzenlediklerini söyledi.

        Yazıcı, organizasyonlar sayesinde 5 bin 600 kişiyi kentte ağırladıklarını belirterek, "Bu yılki hedefimiz, bu sayıyı 8 bine çıkarmak. Ulusal organizasyonlarla ilimizin hem tanıtımına hem de ekonomisine katkı vermek istiyoruz." dedi.

        Kente yeni yüzme havuzu kazandıracaklarını aktaran Yazıcı, Islahiye köyü mevkisinde bir ay sonra hizmete girmesi planlanan havuzun konumu itibarıyla Cumayeri, Çilimli, Gümüşova ve Gölyaka ilçelerinin tam ortasında yer aldığını bildirdi.

        İsa Yazıcı, Akçakoca ilçesinde yazın faaliyet gösteren yüzme havuzunun üstünün kapatılmasına yönelik çalışmaların da bitme aşamasına geldiğini, kışa yetiştirileceğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler