Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Erken: Belki mükemmel bir anne değilim ama... - Magazin haberleri
        1

        2014 yılında nikah masasına oturan sunucu Ece Erken ile iş insanı Serkan Uçar, 2015'te yollarını ayırmıştı. Eymen adından bir oğlu bulunan ikilinin, çocukları yedi yaşına bastı.

        2

        Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Erken, oğlu ile birlikte çekilen fotoğrafları yayınladı.

        "İYİ BİR ANNE OLMAYA ÇALIŞTIM"

        42 yaşındaki sunucu, Eymen'in doğum gününü şu sözlerle kutladı:

        Benim gözümün nuru, can, yol, hayat arkadaşım... 7 Nisan... Yediden gün alıyorsun... Dolu dolu altı yıl ne çabuk geçti? Her anını yakalayabildiğim, beraber geçirebildiğim için şükürler olsun. Tek başıma büyüttüm gibi gözükse de anneciğimin, babacığımın hakkını ödeyemem. Allah onlardan razı olsun. Beni, bizi hiç yalnız bırakmadılar. Abiciğim ve ailesi uzaktan da olsa hep destekti ve altı yaşına getirdik Eymenikoyu... Oğlum ve tüm çocuklar daha nice mutlu ve sağlıklı yıllar geçirir inşallah. Rabbimin değerli emaneti oğluma belki mükemmel bir anne değilim ama elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalıştım ve çalışacağım.. iyi ki doğdun canım oğlum.

        3

        "HAYATIMDA EN MUTLU OLDUĞUM AN"

        Doğum sonrası çekilen fotoğrafı da paylaşan Erken, "Hayatımda en mutlu olduğum andır net. Allah'ım nasip ettiği için binlerce şükürler olsun. Tüm evlatlara, tüm çocuklara sağlıklı bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ