Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Elçin Sangu'ya annesi tanıklık yaptı

        Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; Anne Müyesser Ses, "Başay Hanım kızımın hayranlarıyla çirkin atışmalar yaptı. Kızım üzüldü, çok zarar gördü. Bu sebeple kızım ayrıldı. Başay hanımın internetteki kızım hakkında yaptığı kötü yorumları kızımın istikbalini engellediğini düşünüyorum" dedi.

        "YETER, MÜDAHALE ETMEYİN KONUŞSUN"

        İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada, davalı Elçin Sangu'nun annesi Müyesser Ses tanık olarak dinlendi. Başay Okay ile davalı Elçin Sangu da duruşmada hazır bulundu. Müyesser Ses, kızının Mersin Üniversitesi Konservatuarını bitirdiğini ve ardından İzmir'e geri dönerek tiyatro eğitimi almaya başladığını anlattı.

        Başay Okay ile kızı Elçin Sangu'nun Okay'ın oynadığı bir dizinin setinde tanıştıklarını belirten Müyesser Ses, "Kızım da o dizi için görüşmeye gitmişti. Başay Hanım'la birlikte kızım da daha sonra İstanbul'a gitti. Kızımın o dönem İstanbul'da nerede kaldığını bilmem. Kızım ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki', ‘Bir Aşk Hikayesi' dizilerinde konuk oyuncuydu. Bir reklam filminde oynadı. ‘Kiralık Aşk' dizisinde de oynadı. Başay Hanım kızımın hayranlarıyla çirkin atışmalar yaptı. Kızım üzüldü, çok zarar gördü. Bu sebeple kızım ayrıldı" dedi. Bu arada Başay Okay'ın avukatı, tanığın sözlerini yarıda kesmeye kalkınca davalı Elçin Sangu, "Yeter müdahale etmeyin, konuşsun" diyerek tepki gösterdi.

        Başay Okay
        Başay Okay

        "KIZIMIN İSTİKBALİNİ ENGELLEDİ"

        Kızının İstanbul'a geldiğinde daha sonra Galata'da bir otelde kaldığını ve bu otelin ücretini dizi yapımcısının ödediğini öne süren Müyesser Ses, "Kızım ve Okay'ın beraberlikleri sanıyorum üç dört yıl sürdü. Başay Hanım'ın internette davalı kızım hakkında kötü yorumlarıın kızımın istikbalini engellediğini düşünüyorum. Özellikle küfürlü konuşmaları kızıma zarar verdi. Yapım şirketinden ve hayranlarından kötü tepki aldı. Ben Muğla'da dizi çekimlerinde bir, bir buçuk ay aynı evdeydim, birlikte yaşadık. Bu süreçte kızımın setine bir kere gitti. Hep evde durdu. Galasına da gece 23:00'da geldi. Orada bulunma sebebi kızıma oyunculuk dersi vermek ve destek olmaktı. Ama katkıda bulunmadı. Zaten alkol problemi vardı" diye konuştu.

        Duruşma, tanık anlatımlarına karşı tarafların yazılı beyan vermesi için ertelendi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ