Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aile tatili... Engin Altan Düzyatan eşi Neslihan Alkoçlar ve çocuklarıyla Bodrum'da - Günün magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile nikah masasına oturmuştu. Emir Aras ve Alara adında iki çocuğu bulunan çift, tatil yapmak için soluğu Bodrum'da aldı.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Düzyatan ve Alkoçlar, geçtiğimiz gün çocuklarıyla birlikte Ortakent'teki bir plajda görüntülendi.

        3

        Su sporlarına olan merakıyla bilinen Engin Altan Düzyatan, kitesurf yapmak için kendini serin sulara bıraktı.

        10

        Saatlerce eğlenceli vakit geçiren Düzyatan ailesi daha sonra bot ile evlerinin yolunu tuttu.

        11

        "HAYATIMIN EN GÜZEL ANLARINI DOLDURUYORSUN"

        Öte yandan Neslişah Alkoçlar, 2021'de Engin Altan Düzyatan ile evliliklerinin 7. yılında duygusal bir mesaj yayınlamıştı.

        Alkoçlar, eşi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı, "Tanıştığımız günü hatırlıyorum... Evlilik teklif ettiğin anı, çocuklarımızı kucağımıza aldığımız o tarif edilemez mutluluk halini ve daha sayamadığım dolu anlar... Hayatımın en güzel anlarını dolduruyorsun sevgilim ve yeni hikayelerimizi sabırsızlıkla bekliyorum. Yıldönümümüz kutlu olsun. Seni çok seviyorum..." notuyla paylaşmıştı.

        12

        "NİCE MUTLU YILLARIMIZA SEVGİLİM"

        Ünlü oyuncu ise Instagram hesabından bu pozlarını paylaşarak, "Nice mutlu yıllarımıza sevgilim…" ifadelerini kullanmıştı.

        13

        "EVDE NESLİŞAH'IN SÖZÜ GEÇER"

        Ünlü oyuncu, daha önce "Evde son sözü kim söylüyor?" sorusuna "Ben söylüyorum; 'Tabi hayatım" diyerek, esprili bir cevap vermişti.

        14

        Çift, oğulları Emir Aras ve kızları Alara'yı gözlerden uzakta büyütmeyi tercih ediyor. İkilinin sosyal medya paylaşımlarında da çocuklarının yüzlerini gizlediği görülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ