Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ersun Yanal: "Fire vermeyelim" - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, Akhisar'ı devirerek yeni bir seri başlatmak istiyor...

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre kritik mücadele öncesi oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Ersun Yanal, kötü gidişata artık son vermeleri gerektiğini söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, “Şu an ihtiyacımız olan tek şey var o da 3 puan. Sizlerden sadece üç puan istiyorum. İlk yarının bitimine 10 hafta kaldı, fire vermeden yolumuza devam edelim. Özellikle ligin ikinci yarısında bambaşka bir Trabzonspor ortaya çıkacağından eminim. Ama önce Akhisar maçından üç puan istiyorum” dedi.

        ''STRES BAŞIMIZIN BELASI''

        Galibiyet özleminin üzerlerinde baskı yarattığını ifade eden Ersun Yanal, şöyle devam etti: “Kazanamama sendromu yaşıyoruz. Dolayısıyla stres başımızın belası. Şimdi Akhisar karşısında herkes iki kişilik oynasın ve bana üç puanı getirsin. Taraftarlarımızı çok üzdük. Artık onların gönüllerini alma zamanı geldi. Bu sorumluluk çerçevesinde oynayalım ve kazanalım. Çok iyi bir takımımız var, fakat yaşadığımız talihsiz maçlar oldu ve dengemiz bozuldu. Ancak özellikle tecrübeli oyuncularımızla bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum.”

        REKLAM

        ''HER ÇIKIŞIN BİR İNİŞİ OLUR''

        Bordo-Mavililer’in hocası Ersun Yanal, lider Galatasaray ile aralarındaki puan farkının hiç önemli olmadığını ve iki-üç maç kazanıldığı takdirde yeniden zirve yarışının içerisinde olabileceklerini de futbolcularına söyledi. Yanal, “Her çıkışın bir inişi mutlaka oluyor. Bizim üstümüzdeki takımlar da mutlaka düşüş yaşayacaklardır. İşte burada önemli olan bizim dik duruş sergilememizdir. Akhisar maçıyla başlayan, Malatya ve Galatasaray ile devam edecek olan üç maçlık dönemden 9 puan çıkarabiliriz” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ