Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Erzurum'da çığ faciasından acı haber! Kepçe operatörü Muhammet Yusuf Bucuğa hayatını kaybetti - Güncel haberler

        Erzurum'un Aziziye ilçesinde 7 Şubat'ta kar nedeniyle kapanan yolları açmak için çalışma yaparken çığ altında kalan ve yaralı kurtarılan kepçe operatörü, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

        AA'da yer alan habere göre yoğun kar ve tipinin etkili olduğu ilçenin Başkurt Mahallesi'nde, 7 Şubat'ta karla mücadele çalışması yaparken düşen çığın altından yaralı kurtarılan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı personeli operatör Muhammet Yusuf Bucuğa (40), Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.

        REKLAM

        Bucuğa, Palandöken ilçesindeki Yıldızkent Hacı Selim Efendi Cami'sinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.

        DAHA ÖNCE SÜRÜCÜLERİ UYARMIŞ

        Yıllardır belediyenin karla mücadele ekibinde yer alan Muhammet Yusuf Bucuğa'nın, çığdan bir süre önce cep telefonuyla sosyal medyadan sürücüleri uyardığı ortaya çıktı. Bucuğa'nın, "Çevremde çok şoför var. Çok yola giden insan var. Buradan bir iş makinesi operatörü olarak, bir arkadaş, bir dost, bir akraba olarak herkese bir tavsiyede bulunuyorum. Görmediğiniz yollarda yola çıkmayın. Tipi olan yollara girmeyin. Görüntü alamadığınız yere girmeyin. Bizim gözümüzde de kızıl ötesi ışın yok. Ondan sonra kalıyorlar, arıyorlar mahsur kaldık, donduk, öldük. Biz canımızı düzde bulmadık ki. Ben gelmişim ama burada ben de mahsur kaldım. Şimdi beni kim gelip buradan kurtaracak Göz gözü görmüyor. Adam çıkmış arabayla servis yapıyor. Kendi canını düşünmüyor musun, başkalarının canını düşün arkadaş dediği" görüldü.

        Fotoğraflar: İHA

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ