Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Trabzonspor maçından tek memnun Aykut Kocaman - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından güç bela 1 puanı aldı almasına ama bu, hiç kimseyi tatmin etmedi... Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre ne sahaya sürülen 11 ne de gol yenilene kadarki ortaya konan futbol beklentileri karşıladı. Sadece ve sadece rakibi durdurmaya yönelik anlayışta da bir iki şutun dışında Fenerbahçe bir tek İsmail Köybaşı ile net bir pozisyon yakalayabildi. Bu çıldırtan görüntü en başta da başkan Aziz Yıldırım’ı öfkelendirdi. Trabzon’da maçı otelde izleyen başkan Yıldırım’ın 3 puan alınmamasına tepki göstererek, “Rakip takımların maaşları 3-4 ay geriden yatırırken, Fenerbahçe’de böyle bir durum yok. Üstelik prim vereceğimizi de söylememize rağmen bu şekilde sonuçlar alması hoş değil” dediği öğrenildi. Bu arada başkan Aziz Yıldırım’ın teknik direktör Aykut Kocaman’ın tercihleri ve performansından da memnun olmadığı belirtildi.

        REKLAM
         BİR TEPKİ DE CAN BARTU'DAN: MAHALLE MAÇLARI DAHA KEYİFLİ
        BİR TEPKİ DE CAN BARTU'DAN: MAHALLE MAÇLARI DAHA KEYİFLİ Sarı-lacivertli kulübün efsane isimlerinden Can Bartu, FB TV’de Trabzon-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. İki takımın da ortaya çok kötü bir oyun koyduğunu belirten Bartu, “İki takıma da bakarsan şampiyonluğa oynuyorlar ama bu futbolla bırakın şampiyonluğu, yanından bile geçmeleri mümkün değil. Ne akın var, ne şut var, ne topu doğru dürüst kontrol var! Kaçan adama topu vermek yok. Zaten kimsenin kaçtığı falan da yok. Böyle garip bir futbol. Mahalle maçları bile daha keyifli olabilir!” ifadelerini kullandı.

        "GALİBİYETE YAKINDIK!"

        Bu kötü görüntülere ve tepkilere rağmen Fenerbahçe’deki durumdan tek memnun olan kişi teknik direktör Aykut Kocaman... Başkan Aziz Yıldırım ve taraftarların aksine Kocaman Trabzon’daki 90 dakikanın ardından takımın iyi oynadığını savunarak, “Çok doğru hamlelerle, iyi işler yaptık. Her türlü galibiyete yakın olduğumuz bir oyunu beraberlikle bitirmek zorunda kaldık” şeklinde konuşması tepkilerin daha da artmasına neden oldu.

        REKLAM

        ELJİF HEYECANI

        Transferi sonrasında adından çok bahsedildi ama Eljif Elmas yaşı dolayısıyla lisans çıkartılamadığı için bir türlü oynayamamıştı. Bunun için de genç yıldızın nasıl olduğu merak konusuydu. Sonunda Trabzonspor gibi sert deplasmanda genç yıldız 64. dakikada Hasan Ali Kaldırım’ın yerine oyuna girdi... Top hakimiyeti, hızlı hücuma çıkışı ve korkusuzca oynaması daha ilk sınavından tam not almasını sağladı. Bu görüntüyle de Eljif uzun süredir özlenen hücuma yönelik orta saha görüntüsünü sergiledi. Sonuçta Eljif’in ortaya koyduğu performans tüm camiayı heyecanlandırdı. Genç yıldızın yarın kupada Giresunspor ile oynanacak maçta ilk on birde çıkması bekleniyor. Eljif’in bu performansından teknik direktör Aykut Kocaman da orta sahada yeni bir alternatif kazandığı için mutlu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ