Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den ayrılan Van Persie, Feyenoord'ta ilk maçına çıktı! Fenerbahçeliler çıldırdı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Van Persie, Feyenoord'ta ilk maçına çıktı.

        2

        Utrecht ile oynanan maçın 81. dakikasında oyuna dahil olan Van Persie'nin hırsı dikkat çekerken, Hollandalı uzatma dakikalarında net bir pozisyonda topu auta attı.

        3

        Van Persie, karşılaşmanın ardından şunları söyledi: "Burada olmaktan ve en önemlisi futbola geri dönmekten dolayı çok mutluyum. Taraftarlar ve tüm stat maç öncesi bana güzel jest yaptı. Herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen dönemde daha iyi performans sergileyeceğim.

        4

        14 yıl sonra Feyenoord'a geri döndüğüm için mutluyum. Bu süreçte harika bir serüven yaşadım ve şimdi tekrar buradayım. Takımla birlikte çalıştım ve kendimi iyi hissediyorum. Ancak antrenman ile maç aynı şey değil. İyi performans göstermek için zamana ihtiyacım var. Burada genç oyunculara örnek olacağım."

        5

        Yeni takımına imza attığı ilk hafta sahaya çıkan Van Persie'ye Fenerbahçeli taraftarlardan sosyal medyada tepki yağdı.

        6

        İşte Robin van Persie için Twitter'da yapılan yorumlardan bazıları:

        25

        HOLLANDA'DAN YORUMLAR

        Uzun bir aranın ardından Hollanda Birinci Futbol Ligi'ne dönen Robin van Persie'nin, Feyenoord formasıyla çıktığı ilk maç, ülke basınında geniş yer buldu.

        26

        Hollanda'nın önde gelen gazetelerinden Algemeen Dagblad'ın konuyla ilgili haberinde, Feyenoord'un Utrecht ile 1-1 berabere kaldığı maçın son 10 dakikasında oyuna dahil edilen Van Persie'nin dönüşünden futbolseverlerin memnun kaldığı belirtilerek şu değerlendirmede bulundu:

        27

        "Robin van Persie'nin dönüşü çok sayıda futbolseverin kalbini ısıttı. Tüm taraftarlar, oyuncunun 14 yıl sonra Eredivisie'de oynadığı ilk dakikalardan zevk aldı."

        28

        De Volkskrant gazetesinde ise 14 yıl aranın ardından yeniden Feyenoord forması giyen futbolcunun taraftarlar arasında heyecana neden olduğu vurgulanarak, "Robin van Persie oyuna girmek için ısınma hareketleri yaparken taraftarlar alkış tutmaya başladı." ifadesine yer verildi.

        29

        De Telegraaf ise Robin van Persie'nin sahaya girmesiyle Galgenwaard Stadı'nda tarihi bir an yaşadığını ve Hollandalı futbolcunun maçın son dakikalarında iyi bir gol pozisyonuna girmesine rağmen değerlendiremediğini yazdı.

        30

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ