Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe ve Galatasaray'ı bekleyen zorlu fikstür: Ocak ayında 7 maç! - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de zirve mücadelelerini sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray, Ocak ayında oldukça yoğun fikstürlerle karşı karşıya gelecek.

        2

        Ligde averajla liderliğini sürdüren Fenerbahçe, 7 Ocak Pazar saat 16:00'da yeni yılın ilk mücadelesinde İstanbulspor'a konuk olacak.

        3

        Sarı-lacivertliler ardından 10 Ocak'ta, 16. haftanın erteleme karşılaşmasında Tümosan Konyaspor'u konuk edecek.

        4

        14 Ocak'ta Gaziantep deplasmana gidecek olan Fenerbahçe, 17 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eşleşmesinde Adanaspor'u evinde ağırlayacak.

        5

        Sarı-lacivertliler bu maç sonrasında ocak ayının sonuna kadar, Yılport Samsunspor ve MKE Ankaragücü ile içerde, Rams Başakşehir ile de deplasmanda olmak üzere 3 maça daha çıkacak.

        6

        Galatasaray ise yılın ilk karşılaşmasında pazar 19:00'da Tümosan Konyaspor'u ağırlayacak.

        10

        Galatasaray, Trabzonspor maçı sonrasında ocak ayını evinde çıkacağı İstanbulspor ve Gaziantep FK maçları ile tamamlayacak.

        11

        İki takım ayrıca 13 Ocak'ta başlayacak Afrika Uluslar Kupası nedeniyle önemli isimlerinden de bu zorlu fikstürde faydalanamayacak.

        12

        Fenerbahçe'de, Alexander Djiku ve Bright Osayı-Samuel; Galatasaray'da da Cedric Bakambu ile Hakim Ziyech milli görevleri nedeniyle ocak ayı boyunca takımlarında forma giyemeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ