Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Galatasaray-Beşiktaş derbisinin 11'leri netleşiyor! Okan Buruk kararını verdi! Burak Yılmaz'dan sürpriz... - GS BJK maçı haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray ile Beşiktaş 21 Ekim Cumartesi günü RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

        2

        Dev derbi öncesi Galatasaray'da eksik oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş'ta ise uzun süreli sakatlığı bulunan Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın yanı sıra Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş derbide forma giyemeyecek.

        3

        GALATASARAY 125-114 ÖNDE

        Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Beşiktaş, tarihlerinde 354. kez rakip olacak. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılıların 125-114 üstünlüğü bulunuyor. 114 müsabakadan ise beraberlik çıktı. Galatasaray’ın 493 golüne, Beşiktaş 463 golle karşılık verdi.

        4

        RAMS PARK'TA 2 BİN 400 BEŞİKTAŞLI OLACAK

        İstanbul Valiliği, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi karşılaşmasında deplasman yasağının uygulanmayacağını ve 2 bin 400 siyah-beyazlı taraftarın tribünde yer alacağını duyurdu.

        Valilikten yapılan açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu, 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçına 2 bin 400 rakip seyircinin de alınmasına karar verdi. Deplasman takımı seyircileri, toplu olarak maçın oynanacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'a giriş yapabilecektir." ifadeleri yer aldı.

        5

        İşte derbinin muhtemel 11'leri

        GALATASARAY

        6

        MUSLERA