Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Konyaspor maçında kalede kim oynayacak? Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri

        Gazete Habertürk'ün haberine göre teknik direktör Fatih Terim, hem kupadaki Atiker Konyaspor hem de ligdeki Antalyaspor maçında kalede kimin forma giyeceğine antrenör Taffarel’le görüştükten sonra karar verecek. Terim, Muslera’nın ligde cezalı olması nedeniyle, Antalya maçı için savunmayla uyumlarını pekiştirmek için kupada Konya önünde Carraso ve Eray ikilisinden birine şans vermeyi planlıyor.

        Antrenman temposuna göre Taffarel’in seçimi, Terim’in kararında etkili olacak. Tecrübeli hocanın, kupadaki 2-2’lik tehlikeli skoru da düşünüp, sürpriz yaparak pazartesi dinlenecek olan Muslera’ya perşembe forma verme ihtimali de bulunuyor.

        REKLAM

        HAMZA HAMZOĞLU'NDAN GALATASARAY AÇIKLAMASI:

        "GALİBİYET SÜRPRİZ OLMAZ AMA FAVORİ DEĞİLİZ"

        Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, pazartesi günü 20. şampiyonluğu kazandırdığı eski takımı Galatasaray’a karşı, eski hocası Fatih Terim’e rakip olacak. Maçla ilgili soruları yanıtlayan Hamzaoğlu, “Galibiyet sürpriz olmaz ama favori de biz değiliz açıkçası. Belki de henüz o güce sahip değiliz, hala eksiklerimiz var. Gelişim gösteriyoruz. Umarım ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ