Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Sivas soğuğu ve zeminine önlem alınıyor - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Sivasspor'a bugün 17.00'de konuk olacak Galatasaray'ı soğuk hava endişelendiriyor. Daha önce Kopenhag deplasmanında soğuk hava şartlarıyla mücadele eden ve istediği oyunu sahaya yansıtmakta zorlanan sarı-kırmızılıları Sivas'ta sıfırın altında hava sıcaklığı bekliyor.

        SOĞUKTAN KORUYUCU ÖNLEMLER

        Maç saatinde hava sıcaklığın sıfırın altında iki derecelere düşeceği belirtiliyor. Zorlu virajdan 3 puanla dönmek isteyen sarı-kırmızılılarda futbolcular için özel önlemler alınıyor. Isı dengesini koruyacak çeşitli ekipmanlar, Sivas'ta Galatasaraylı futbolcuları yalnız bırakmayacak.

        REKLAM

        OYUN PLANI: DRİPLİNG ÜZERİ İKİ PAS

        Her ne kadar alttan ısıtma sistemine sahip bir statta oynanacak olsa da sarı-kırmızılılar oyun planını da Sivas'a özel olarak belirliyor. Sivas'ta özellikle kış aylarındaki zeminin pas yapmaya müsait olmadığını düşünen Buruk, oyuncularından dripling üzeri iki pas ritmiyle hareket etmelerini istiyor.

        Üst üste çok pas yapmanın bireysel hataya davetiye çıkarabileceğini düşünen Buruk aynı zamanda sahaya teknik kalitesi yüksek oyuncuları atmayı da planlıyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ