Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri (2 milli yıldız geliyor) - Galatasaray Haberleri
        1

        DORTMUND'TAN 2 İSİM

        Transferin hızlı takımı Galatasaray, durmak bilmiyor… Muğdat Çelik, Ryan Donk ve Yuto Nagatomo transferlerinde mutlu sona ulaşan Sarı-Kırmızılılar, şimdide Nuri Şahin ile Ömer Toprak için girişimlere başlayacak.

        2

        Fatih Terim'in ısrarla kadroda görmek istediği iki yıldız için hafta içinde Almanya'ya çıkarma yapılacak. Cim Bom, sözleşmesi 2019'da bitecek olan Nuri Şahin'i bonservisiyle Ömer Toprak'ı ise kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Nuri'yle daha öncesinde bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş ve 29 yaşındaki oyuncudan 'gelirim' yanıtını almıştı.

        3

        Ömer Toprak'ın Akanji, Sokratis ve son transfer Abdou Diallo'nun ardından dördüncü stoper konumuna düşmesi sonrasında İmparator'un eski oyuncusunu aradığı ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Yönetim, Borussia Dortmund'la hafta içinde masaya oturup transferleri sonlandıracak. (Güneş)

        4

        ESKİ FENERLİ ASLAN'A ÖNERİLDİ

        Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a menajerler eski Fenerbahçe'li Lazar Markovic'i önerdi. Sırp futbolcu için yönetim kararı teknik direktör Fatih Terim'e bıraktı. 24 yaşındaki Markovic, 2015 yılında Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymiş ve sürati+driplingleriyle dikkat çekmişti. Sık sakatlanması ise eksi yönü...

        5

        Henüz 20 yaşında Benfica'dan 25 milyon euro bonservis bedeliyle Liverpool'a giden Lazar, Ada'da dikiş tutturamayınca sürekli kiraya verildi. 2015'te Fenerbahçe'ye, 2016'da Sporting'e, 2017'de Hull City ve son olarak geçen sezonun 2. yarısında Anderlecht'e kiralanan Markovic, Belçika ekibinde 9 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

        6

        Henüz 20 yaşında Benfica'dan 25 milyon euro bonservis bedeliyle Liverpool'a giden Lazar, Ada'da dikiş tutturamayınca sürekli kiraya verildi. 2015'te Fenerbahçe'ye, 2016'da Sporting'e, 2017'de Hull City ve son olarak geçen sezonun 2. yarısında Anderlecht'e kiralanan Markovic, Belçika ekibinde 9 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. (Fotomaç)

        7

        GLIK YOKLAMASI

        Galatasaray dış transferde düğmeye bastı... Teknik Direktör Fatih Terim'in isteği üzerine Maicon'u satarak Kamil Glik'i transfer etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetimin Polonyalı futbolcu için bu hafta ilk adımı atması bekleniyor. Bonservisi Monaco'da olan Kamil Glik için Fransız kulübünün kapısı çalınacak.

        8

        İki sezondur Monaco'da forma giyen tecrübeli stoper takımın bel kemiği durumunda. G.Saray'ın Kamil Glik için Fransız kulübüne 2 teklif sunacağı gelen bilgiler arasında. G.Saray'ın ilk teklifinin 2.5 milyon Euro'ya 1 yıllık kiralama olacağı ortaya çıktı. Ancak bu durumda Sarı-Kırmızılı yönetim satış opsiyonun kendilerinde olmasını isteyecek.

        9

        Galatasaray'ın 2. teklifinin bu oyuncunun bonservisiyle alınması için 7 milyon Euroluk bir öneri olacağı öğrenildi. Yönetim Monaco'nun vereceği cevaba göre bu transferi sonlandıracak. (Takvim)

        10

        CAVANDA GİDİYOR

        Luis Pedro Cavanda'nın Standard Liege'e transferi sonuçlanmak üzere... Belçikalı oyuncu önceki gün Nancy ile oynanan hazırlık maçına ilk 11'de başladı. Standard'ın Galatasaray ile 1.2 milyon euro'ya anlaştığı, transferin birkaç gün içinde açıklanacağı belirtiliyor. 27 yaşındaki Cavanda geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Liege'de 33 maçta 1 gol, 1 asist üretmişti. (Fotomaç)

        11

        NDİAYE'DEN KÖTÜ HABER!

        Stoke City, Badou NDiaye için 3 milyon euro kiralama ücreti istedi. Galatasaray, Senegalli ön liberoyu sadece ücretini karşılayarak bedelsiz olarak kadrosuna katmayı hedefliyordu. (Fotomaç)

        12

        İTALYA'DAN BACCA İDDİASI

        İtalyan basını, Milan'ın Kolombiyalı forveti Carlos Bacca ile Türkiye'den Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiğini yazdı. 31 yaşındaki golcüyü geçen sezon kiralayan Villarreal'in bonservisi için 8 milyon euro teklif ettiği ancak Milan'ın kabul etmediği vurgulandı. Galatasaray ve Trabzonspor, Bacca'yı kiralamak istiyor.

        13

        AHMET'E TALİP VAR

        Stopere yerli bir takviye yapmayı planlayan Sivasspor, Cim Bom’un kararını bekliyor. Şartların oluşması halinde Yiğidolar, Ahmet’i kiralık olarak takıma kazandıracak. Ahmet Çalık ile Bursaspor ve Alanya başta olmak üzere pek çok Süper Lig kulübü de yakından ilgileniyor. (Fanatik)

        14

        ADA ÇIKARMASI

        Yeni sezon hazırlıklarının başlamasıyla birlikte Galatasaray’da transferde somut hamleler gelmeye başladı. Akhisar ile sözleşmesi biten Muğdat Çelik’i ilk olarak kadrosuna kazandıran Sarı-Kırmızılılar, sonrasında Ryan Donk ve Nagatomo transferlerini bitirdi.

        15

        Cim Bom’un şimdi gündeminde 3 yıldız var: Ahmed Musa, Badou Ndiaye ve Jason Denayer. Fatih Terim 3 futbolcu konusunda da oldukça ısrarlı ve uzun süredir görüşmeler sürüyor. Yönetim, transferleri noktalamak için bu hafta İngiltere seferine çıkmayı planlıyor.

        16

        Burada hem oyuncu menajerleriyle hem de kulüplerle tekrar temas kurulacak. Hedef; 3 isimden en az 2’si ile anlaşmak. Şu ana kadar yapılan görüşmelerde gelinen son nokta ise şöyle...

        17

        Fatih Terim’in sezonun devre arasında bu yana listesinde olan Ahmed Musa, Galatasaray’a oldukça yakındı. Ancak başarılı forvetin Nijerya formasıyla Dünya Kupası’nda patlama yapması, işleri zorlaştırdı.

        18

        25 yaşındaki futbolcunun talipleri arttı. Leicester City ile daha önce görüşen Sarı-Kırmızılılar, Ahmed Musa’yı ise Şampiyonlar Ligi kozuyla ikna etmeye çalışıyor. Geçen sezon CSKA’a kiralık forma giyen başarılı oyuncu, Avrupa futbolunun en büyük arenası olan Devler Ligi’nde boy göstermek istiyor. Bu nedenle Cim Bom’a hala sıcak bakıyor.

        19

        Orta sahada Fernando’nun yanına düşünülen 1 numaralı isim Badou Ndiaye... Devre arasında Stoke City’ye 16 milyon Euro’ya transfer olan Ndiaye, kulübü küme düştüğü için ayrılacak. İngilizler, kiralama teklifiyle kapıyı çalan Galatasaray’dan 3 milyon Euro talep etmişti.

        20

        Bu rakamı yüksek bulan Cim Bom, Ada’da yapacağı görüşmelerde rakamı aşağı indirmeye çalışacak. Ndiaye’ye ise gitmeden önce aldığı maaş olan 2 milyon 750 bin Euro önerilecek. Nidaye kariyerine Premier Lig kulüplerinden birinde veya Galatasaray’da devam edeceğini açıklamıştı.

        21

        Şampiyon olan kadroyu korumayı planlayan Fatih hoca, Donk ve Nagatomo ile birlikte mutlaka Denayer’in de takımda kalmasını istemişti. 2 yıldızda işlem tamamlandı ancak Denayer konusu hala çözüme kavuşmadı.

        22

        Belçikalı stoper Galatasaray’a 3. kez gelmeyi çok istiyor hatta bu konuda kulübü Manchester City’ye baskı yapıyor. Ancak İngilizler, 1 sene sözleşmesi kalan Denayer’i öncelikle satmaya çalışıyor. Gelecek teklifleri bekliyor. Eğer cazip bir öneri sunulmazsa, Galatasaray’ın teklifi değerlendirilecek. (Fanatik)

        23

        CAROLE İÇİN TEKLİF YOK

        Cavanda’nın ardından Galatasaray’dan ayrılması beklenen Lionel Carole için henüz kulübe resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi. Fransız sol bek ile bazı İspanyol kulüpleri ilgilenirken, eski takımı Troyes de devrede. Sarı-Kırmızılılar, Carole için herhangi bir bonservis bedeli talep etmezken, oyuncunun anlaşmasını bekliyor. Carole geçen sezon Sevilla’ya kiralık olarak gönderilmiş ancak burada sıkıntılar yaşamıştı. (Fanatik)

        24

        LAXALT PORTEKİZ YOLCUSU

        Dünya Kupası'nda gösterdiği etkileyici performans ile değerini arttıran Uruguaylı futbolcu Diego Laxalt, Benfica'ya transfer oluyor. Bir dönem Galatasaray'ın da ilgilendiği 25 yaşındaki futbolcu, transferi hakkında konuştu. Portekiz basını da Laxalt transferinin büyük ölçüde tamamlandığını ve Dünya Kupası'ndan sonra imzaların atılacağını iddia etti.

        25

        İtalya Serie A takımlarından Genoa'da forma giyen sol kanat oyuncusu, ''Menajerim transferim hakkında ilgileniyor ama ben Dünya Kupası'na odaklandım. Kariyerim için çok önemli bir turnuva ve ben en iyimi yapmaya çalışıyorum. Kupa bitince transferde ne olacak bakacağız. Benfica çok büyük bir takım. Benfica'da oynamak istemiyorum diyemem. Ama önceliğim Uruguay ve Dünya Kupası.'' diye konuştu. (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ